Jimser Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Ναι οπωσδήποτε, τώρα που βρήκαμε και sponsora για τις εξόδους ! Πότε αναμένεται να είναι πάνω το φωτογραφικό υλικό ? Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Ναι οπωσδήποτε, τώρα που βρήκαμε και sponsora για τις εξόδους ! Πότε αναμένεται να είναι πάνω το φωτογραφικό υλικό ? ειναι ετοιμες αυτες που ειχα εγω, στο λινκ ποιο πανω :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Distixos den meiname parapano logo kai kapoion allon upoxreoseon omos elpizo na uparxei kai alli sinantisi keep walking mexri tote afou kai ego exo mia idiaiteri ektimisi sto mauro johnnie kai oxi mono as min ksexname kai thn famous papia eidika tora pou arxizei kai xeimoniazei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Kαλά ρε, πήγατε σε ppc meeting και καταλήξατε να μπεκροπίνετε? Τι να πω για τη νεολαία σήμερα... :scared: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Kαλά ρε, πήγατε σε ppc meeting και καταλήξατε να μπεκροπίνετε? Τι να πω για τη νεολαία σήμερα... :scared: δοκιμες καναμε αγαπητε μοντερατορα - δοκιμες :p δεν μπορουσαμε να αντισταθουμε στις διμετρες ξανθες με τα κοκκινα συνολακια τους :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 eskise i parea!!! eixame ta panta, ppc,handheld pc, palm, laptop, mini laptop. Ante kai sto epomeno perissoteroi :D Πράγματι ένα από τα πιο "πλήρη" meeting, το μοναδικό λειτουργικό που έλειψε ήταν το series 60 νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Πράγματι ένα από τα πιο "πλήρη" meeting, το μοναδικό λειτουργικό που έλειψε ήταν το series 60 νομίζω... Είδα και ένα 6630 σε μια φωτό νομίζω..:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Είδα και ένα 6630 σε μια φωτό νομίζω..:) Φυσικά, αυτό του μίρορ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS_G Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Και εγω περασα υπεροχα και αρκετα ενημερωτικα!!!!! Τοσο ομως που δε ξερω τι ppc να παρω!!! Τα θελω ολα σε ενα, ζηταω πολλα? :lol: Και τα ποτακια με τις 2μετρες Ξανθιες super ηταν. ΟΛΑ ΗΤΑΝ SUPER!!! Το hp-6515 μηπως ειναι αυτο που ζηταω? τι λετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα λόγια ειναι περιττά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyman Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Oti kai na pareis kaloriziko na einai. Psakse me thn isixia sou ta uper kai ta kata kai des ti se boleuei kalutera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKIS_G Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 ΠΡΑΓΜΑΤΙ!!! Μονο που η TIM δεν το παρεχει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80942 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα λόγια ειναι περιττά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts