Jump to content

Οι Smart TV της Samsung αποκτούν το Xbox Cloud Gaming


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου αρέσει να αφιερώνεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνο σου παίζοντας διάφορα games; Αν είσαι και fans των τηλεοράσεων της Samsung τότε πρέπει να ενημερωθείς πως τα μοντέλα της νοτιοκορεατικής εταιρείας πρόκειται να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβαση στο Xbox Cloud Gaming, με τη Microsoft και τη Samsung να συνεργάζονται για την παροχή της υπηρεσίας απευθείας στις τηλεοράσεις της δεύτερης.

Το Xbox Cloud Gaming είναι η υπηρεσία παιχνιδιών της Microsoft που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια Xbox μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιοδήποτε σύγχρονο smartphone, tablet, κονσόλα ή υπολογιστή. Η υπηρεσία επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν στη δράση χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ένα Xbox. Η Microsoft και η Samsung φέρνουν τώρα την υπηρεσία στις έξυπνες τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς.

Η μεταφορά του Xbox Cloud Gaming σε έξυπνες τηλεοράσεις είναι μια λογική επιλογή. Οι έξυπνες τηλεοράσεις έχουν γίνει όλο και πιο περίπλοκες, δηλαδή είναι ικανές συσκευές με webOS, Android ή άλλα ολοκληρωμένα λειτουργικά συστήματα. Ως αποτέλεσμα, οι έξυπνες τηλεοράσεις έχουν εξαλείψει την ανάγκη για tv box και μπορούν ομοίως να εξαλείψουν την ανάγκη για την αγορά παιχνιδομηχανών.

Σύμφωνα με τη Microsoft, οι παίκτες στις έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να παίζουν Fortnite χωρίς συνδρομή. Οι χρήστες θα πρέπει απλώς να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Xbox, να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στη Microsoft, να εγγραφούν στο Xbox Game Pass Ultimate, να συνδέσουν το αγαπημένο τους ασύρματο χειριστήριο στην τηλεόραση και να ξεκινήσουν το παιχνίδι.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...