Jump to content

Οι πρώτες live φωτογραφίες του επερχόμενου Samsung Galaxy Z Flip 4


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυάριθμες είναι οι πηγές του διαδικτύου που συνεχώς μας προσφέρουν υλικό σχετικά με το Galazy Z Flip 4 της Samsung και τώρα υπάρχουν μερικές live φωτογραφίες από αυτό το clamshell τηλέφωνο.

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μοντέλο επίσημα τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και ήδη ξέραμε πως θα θα λάβει μια κύρια ευέλικτη οθόνη διαγώνια 6,7 ιντσών. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, αυτή η οθόνη έχει μια σχεδόν ανεπαίσθητη γραμμή δίπλωσης. Ωστόσο, όταν διπλωθεί, παραμένει ένα κενό μεταξύ των μισών της θήκης.

Το μέγεθος της βοηθητικής εξωτερικής οθόνης θα αυξηθεί από 1,9 σε 2,1 ίντσες σε σύγκριση με τον προκάτοχο. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα αυξηθεί επίσης – από 3300 σε 3700 mAh και θα προστεθεί γρήγορη φόρτιση 25 W.

Επίσης, το σύστημα κύριας κάμερας του Galaxy Z Flip 4 δεν θα αλλάξει. Αυτοί είναι δύο αισθητήρες 12MP είναι ευθυγραμμισμένοι κάθετα. Η ανάλυση της selfie κάμερας θα είναι 10MP . Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλάι του τηλέφωνου.

Επιπλέον, μιλάμε για τη χρήση του επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 που αναπτύχθηκε από την Qualcomm στο Galaxy Z Flip 4 με ταχύτητες ρολογιού έως 3,2 GHz. Το προϊόν περιλαμβάνει ένα μόντεμ Snapdragon X65 5G.

Το smartphone Galaxy Z Flip 4, εκτός από άλλες παραλλαγές που είδαμε και στο περσινό μοντέλο (128GB/256GB), θα έρθει με μια έκδοση που διαθέτει μνήμη flash 512 GB.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...