Jump to content

Περισσότερα νέα χαρακτηριστικά υγείας με την ενημέρωση watchOS 9


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ατζέντα της Apple για την χθεσινή εκδήλωση μεταξύ άλλων περιελάβανε και μια εκτενή αναφορά στην επερχόμενη ενημέρωση του watchOS 9. Πλήθος βελτιώσεων φέρνει το νέο update προσθέτοντας καινούργια watchfaces, βελτιωμένη λειτουργία της εφαρμογής προπόνησης, στάδια ύπνου, ιστορικό AFib και πλέον επιτρέπεται η παρακολούθηση φαρμάκων.

Το watchOS 9 περιλαμβάνει τέσσερα νέα watchfaces. Αυτά περιλαμβάνουν τα Lunar, Playtime, Metropolitan και Astronomy. Το watchOS 9 περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις σε υπάρχουσα watchfaces. Το Portraits τονίζει τώρα το εφέ βάθους σε φωτογραφίες με γάτες, σκύλους και τοπία, ενώ μερικά από τα κλασικά σχέδια όπως Modular, Modular Compact και X-Large διαθέτουν πλέον προσαρμόσιμα χρώματα φόντου και διαβαθμίσεις.

Πολλά τα νέα χαρακτηριστικά για αθλητικές δραστηριότητες

Η εφαρμογή Workout έχει ενημερωθεί για την εμφάνιση περισσότερων πληροφοριών και μετρήσεων. Η προσθήκη προσαρμοσμένων προπονήσεων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια δομημένη προπόνηση με προσαρμοσμένα διαστήματα εργασίας και ανάπαυσης. Μπορούν επίσης να προστεθούν νέες ειδοποιήσεις, όπως ο καρδιακός ρυθμός, κ.ά.

Για τους αθλητές, η εφαρμογή Workout υποστηρίζει πλέον έναν νέο τύπο προπόνησης Multisport που εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ οποιασδήποτε σειράς προπονήσεων κολύμβησης, ποδηλασίας και τρεξίματος, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες κίνησης για την αναγνώριση των μοτίβων κίνησης.

Για τους δρομείς, το watchOS 9 εμφανίζει πλέον πρόσθετες μετρήσεις τρεξίματος, συμπεριλαμβανομένων του μήκους διασκελισμού, του χρόνου επαφής με το έδαφος και της κάθετης ταλάντωσης, για να βελτιώσετε το τρέξιμό σας. Όσοι τρέχουν σε διαδρομές που χρησιμοποιούνται συχνά μπορούν τώρα να συναγωνιστούν με το προηγούμενο καλύτερο ή τελευταίο αποτέλεσμα. Μια νέα λειτουργία βηματοδότησης σας λέει τον ρυθμό που χρειάζεστε για έναν επιλεγμένο στόχο απόστασης και χρόνου.

Η Apple βελτίωσε την παρακολούθηση ύπνου με την εισαγωγή των σταδίων ύπνου. Το Apple Watch μπορεί πλέον να παρέχει ανάλυση REM, Core και Deep sleep στην εφαρμογή.

Στη συνέχεια, το watchOS 9 φέρνει το ιστορικό AFib για όσους έχουν διαγνωστεί με κολπική μαρμαρυγή. Το Apple Watch μπορεί τώρα να παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό για AFib και να δείχνει πόσο συχνά ο καρδιακός ρυθμός εμφανίζει σημάδια AFib. Οι χρήστες θα λαμβάνουν εβδομαδιαίες ειδοποιήσεις και ένα λεπτομερές ιστορικό στην εφαρμογή υγεία.

Τέλος, το watchOS 9 προσθέτει επίσης την λειτουργία φαρμάκων, δηλ. σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τα φάρμακα και τα συμπληρώματά σας, με χρονοδιαγράμματα και υπενθυμίσεις. Στις ΗΠΑ, θα λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις εάν υπάρχουν πιθανές κρίσιμες αλληλεπιδράσεις με τα φάρμακα που έχουν προσθέσει στην εφαρμογή υγεία.

Άλλες νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν την ανίχνευση kickboard και βαθμολογία SWOLF για κολυμβητές, υποστήριξη εφαρμογής Home στο Family Setup, νέες γρήγορες ενέργειες, Apple Watch Mirroring για έλεγχο του ρολογιού μέσω των βοηθητικών λειτουργιών του iPhone και επανασχεδιασμένες ειδοποιήσεις.

Μέσα στην διάρκεια του έτους το νέο watchOS 9 θα είναι διαθέσιμο σε συμβατά μοντέλα Apple Watch.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...