kill_bill Δημοσιεύτηκε June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2022 Καλησπέρα, Ψάχνω για τη μάνα μου οικονομικό smartphone μέχρι 130-140 ευρώ περίπου για βασική χρήση (βιντεοκλησεις, YouTube, φωτογραφίες κλπ). Μετά από λίγο ψάξιμο έχω καταλήξει στα: Xiaomi Redmi 10 (4/64), Redmi 10c (4/64) και realme 8i (4/64). Ποιο μου προτείνεται από τα παραπάνω; Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο που διέφυγε στη κατηγορία αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Φίλε, έχω πάρει δώρο σε δύο άτομα το Realme 8i και στο ένα βοήθησα και στο σεταρισμα. Μια χαρά τηλέφωνο και κανένα πρόβλημα εδώ και 3 μήνες που το έχουν. Στο προτείνω εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 9, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Ευχαριστώ, σε αυτό έλεγα και γω λόγω των 120hz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts