Jump to content

6600GT και συνδεση με τηλεοραση

wael
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Μολις εβαλα στο pc μια 6600gt της MSI.Πριν απο αυτην ειχα μια 4200 νομιζω.Την 4200 την συνεδεα με την τηλεοραση χωρις προβλημα.Καλωδιο s-video απο την καρτα στο scart της τηλεορασης και ολα ΟΚ.Με αυτην ομως εχω προβλημα.Καταρχας εχει διαφορετικη υποδοχη το tv out(ετσι δεν λεγεται η υποδοχη στην καρτα γραφικων),αλλα οκ εχει μεσα καλωδιο για να το συνδεσω με το s-video που το συνδεω στο σκαρτ στην τηλεοραση.Το προβλημα ειναι οτι η τηλεοραση ειτε παιζει με τρεμαμενο ξεθωριασμενο χρωμα,ειτε παιζει ασπρομαυρα.Στις ρυθμισεις που με την αλλη καρτα επαιζε ΟΚ,τωρα το χρωμα τρεμουλιαζει στην τηλεοραση και ειναι χαλια.Καμια ιδεα?

Να δοκιμασω να τα συνδεσω με composite καλωδιο αντι για s-video?Εχουν μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας;

Υ.Γ.Εχω ''παιξει'' με τις ρυθμισεις και βαζω b pal αλλα τιποτα,τα εμφανιζει οπως ειπα ή ασπρομαυρα ή γενικα χαλια

Για δες εδω. Δεν βρεθηκε λυση αλλα ριξε μια ματια.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Καταλαβα τι υποδοχη εχει η καρτα σου...γιατι και εγω εχω την 5600! μαλλον η ιδια ειναι...

εγω την τηλεοραση την εχω βαλει στο composite και παιζει μια χαρα!

Παντως η τηλεοραση μου αν πας στο av οπου βλεπεις και τον υπολογιστη και πατησεις program+ αντι να παει παλι στο καναλι 1 πηγαινει σε ενα καναλι που το ονομαζει s-video!

Προφανως δεν εχει αλλη υποδοχη εισοδου παρα μονο το scart απλα μαλλον αν του δινεις s-video σημα πρεπει να πας εκει για να το δεις...

αν θες να δοκιμασω πες μου απλα λεω μηπως ειναι κατι τετοιο και το δικο σου!

Παντως η τηλεοραση μου αν πας στο av οπου βλεπεις και τον υπολογιστη και πατησεις program+ αντι να παει παλι στο καναλι 1 πηγαινει σε ενα καναλι που το ονομαζει s-video!

Αυτο δεν γινεται σε ολες τις τηλεoρασεις.

Προφανως δεν εχει αλλη υποδοχη εισοδου παρα μονο το scart απλα μαλλον αν του δινεις s-video σημα πρεπει να πας εκει για να το δεις...

To σημα που παιρνει ειναι το ιδιο ειτε με το s-video καλωδιο, ειτε με το απλο

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Παιδια thanks για τις απαντησεις,βρεθηκε λυση τελικα.Λιγο κουλη βεβαια.Αγορασα 2 ανταπτορακια και εκανα το s-video καλωδιο που εχω composite.Στην αρχη το συνεδεσα με την υποδοχη composite του καλωδιου της καρτας(εχει 5-6 διαφορετικες υποδοχες),αλλα και παλι επαιζε ασπρομαυρα.Μετα το συνεδεσα σε μια αλλη υποδοχη,που ειναι ιδια με την composite,αλλα γραφει κατι για r video out και τελικα επαιξε απο εκει.