Jump to content

Meizu PANDAER: Αυτή είναι η πρώτη φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Meizu


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το επόμενο νέο της βήμα κάνει η Meizu εισχωρώντας στον χώρο των φορητών παιχνιδομηχανών και σήμερα ανακοίνωσε μια επερχόμενη εκδήλωσή της με τίτλο “Meizu New Summer Adventure”. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και θα διεξαχθεί στην Κίνα στις 9 Ιουνίου.

Στο νέο teaser poster που κοινοποίησε η εταιρεία, επιβεβαίωσε ότι η συσκευή λανσαρίστηκε στην εκδήλωση ως μια νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιών με την επωνυμία PANDAER .

Η επερχόμενη κονσόλα παιχνιδιών της εταιρείας με την επωνυμία PANDAER θα λανσαριστεί σε συνεργασία με την AYANEO. Υποστηρίζεται επίσης ότι είναι η πρώτη εξαιρετικά λεπτή συσκευή χειρός OLED στον κόσμο με λειτουργικό σύστημα Windows.

Ένα μέρος του νέους αυτού προϊόντος αποκαλύπτεται στην αφίσα του teaser. Σχεδιαστικά, το επερχόμενο προϊόν μοιάζει με το Nintendo Switch με οθόνη στη μέση και χειρολαβές στα πλαϊνά. Είναι πιθανό ότι οι λαβές ελέγχου δεν θα είναι αποσπώμενες. Αν και οι προδιαγραφές της συσκευής δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, εικάζεται ότι η κονσόλα παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι μια ανανεωμένη έκδοση του προϊόντος της σειράς AYANEO Next.

Η συσκευή είναι πιθανό να διαθέτει οθόνη OLED 7 ιντσών και θα μπορούσε να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5825U, σε συνδυασμό με 16GB ή 32GB LPDDR4x RAM και μονάδα SSD NVMe 1TB ή 2TB. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή τις επόμενες ημέρες, καθώς η εταιρεία είναι πιθανό να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες μέσω teaser πριν από την κυκλοφορία του.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...