Jump to content

Ο Lei Jun μοιράστηκε ένα tweet που έμμεσα μας λέει ότι το «Xiaomi Car» είναι κοντά!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γράφει πολλά και διάφορα καθημερινά ο Lein Jun της Xiaomi στα κοινωνικά μέσα, όμως σήμερα μοιράστηκε ένα tweet που μπορεί να συμβολίζει τα επερχόμενα αυτοκίνητα Xiaomi. Το tweet παρουσίαζε μια φωτογραφία του πρώτου αυτοκινήτου της εταιρείας στον κόσμο.

Η Xiaomi είναι μια κινεζική εταιρεία smartphones που απέκτησε γρήγορα μια πολύ καλή φήμη για την παραγωγή ορισμένων από τα πιο καινοτόμα και υψηλής ποιότητας smartphones και άλλες έξυπνες συσκευές στην αγορά, οπότε δεν την εμποδίζει τίποτα να εισχωρήσει και σε άλλες κατηγορίες.

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε πώς θα είναι το διάσημο λογότυπο της Xiaomi στα μελλοντικά αυτοκίνητα, αυτό το tweet μπορεί να είναι ενδεικτικό ενός πιθανού νέου αυτοκινήτου που θα παρουσιάσει η γιγάντια εταιρεία τεχνολογίας της Κίνας. Η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη καμία επίσημη λέξη για τα σχέδια ή τη σειρά των επερχόμενων αυτοκινήτων Xiaomi, αλλά δεδομένου ότι έχουν ήδη κάνει σχέδια για ένα EV (ηλεκτρικό όχημα) αυτοκίνητο καταθέτοντας το εμπορικό σήμα για το αποκαλούμενο Xiaomi Car, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι είδους υπάρχουν αυτοκίνητα που μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε.

Από τότε που δημοσιεύτηκε το tweet του Lei Jun, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνουν εικασίες σχετικά με τη σημασία της εικόνας και το τι θα μπορούσε να σημαίνει για τη Xiaomi. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το tweet μπορεί να σημαίνει την κυκλοφορία ενός νέου αυτοκινήτου Xiaomi EV από την κινεζική εταιρεία, ενώ άλλοι απλώς απολαμβάνουν το διασκεδαστικό γεγονός που ανάρτησε ο Lei Jun.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...