Jump to content

Ακραία ισχύς φόρτισης για το iQOO 10 Pro που θα αγγίξει τα 200W;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες της υπερ-προσπάθειας της Vivo να επικεντρωθεί στην ολοένα και μεγαλύτερη ενίσχυση της ταχύτητας φόρτισης των τηλεφώνων της. Η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το iQOO 9 το οποίο διαθέτει γρήγορη ταχύτητα φόρτισης 120 W και μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως από το 0 έως το 100% σε μόλις περίπου 18 λεπτά . Αλλά φαίνεται ότι τα 120 W δεν ήταν αρκετά για την εταιρεία, υπάρχουν τώρα φήμες ότι το επερχόμενο Vivo iQOO 10 Pro θα έρθει με απολύτως τρελή υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 65W και γρήγορη φόρτιση 200W!

Με μια ανάρτηση στον κινεζικό ιστότοπο blogging Weibo, ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την ταχύτητα φόρτισης της επερχόμενης ναυαρχίδας iQOO και μεταξύ άλλων πληροφορούμαστε ότι το iQOO 10 Pro θα συνοδεύεται από γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 200W και έναν προσαρμογέα με υποστήριξη 20V/10A. Ο φορτιστής λέγεται ότι έχει αριθμό μοντέλου V200100L0B0-CN.

Με την σειρά του και πάλι ο γνωστός tipster αποκάλυψε ότι το νέο τηλέφωνο θα έχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση 65W. Συνολικά, το τηλέφωνο θα ωθήσει τις ταχύτητες ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης σε ένα απίστευτο όριο. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο προκάτοχός του ήρθε με ενσύρματη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 50W.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του smartphone δεν είναι ακόμη γνωστή, αναμένουμε ότι θα διαθέτει 4000mAh που θα φορτίζει έως το 100% σε περίπου 10-12 λεπτά. Επίσης, να είστε έτοιμοι να δείτε ένα ιδιαίτερα μεγάλο φορτιστή με το τηλέφωνο.

Τώρα που οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές smartphones έχουν θέσει ως πρότυπο την super γρήγορη φόρτιση, αξίζει να τεθεί το ερώτημα αν είναι ασφαλής ή όχι. Γνωρίζουμε ήδη ότι η γρήγορη φόρτιση συνοδεύεται από αυξημένο κίνδυνο υπερθέρμανσης και αντίστοιχους κινδύνους. Παρ’ όλους τους πρόσθετους μηχανισμούς ασφαλείας που εφαρμόζονται, ο κίνδυνος εξακολουθεί να υφίσταται και θέλει προσοχή το όλο θέμα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...