Jump to content

Καλύτερος ο συγχρονισμός του YouTube ανάμεσα σε Android συσκευές και Smart TV


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλο το ενδιαφέρον της υπεύθυνης ομάδας του YouTube στράφηκε αυτή την φορά στο πως θα μπορέσουν οι χρήστες να παρακολουθήσουν περιεχόμενο της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας την mobile συσκευή και την smart tv τους. H τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής σε Android και iOS, βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Το YouTube είναι διαθέσιμο στις τηλεοράσεις για πάνω από μια δεκαετία, αλλά η αλληλεπίδραση με αυτό εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλο ερεθισμό. Η χρήση ενός τηλεχειριστηρίου για να γράψετε προσεκτικά το όνομα ενός βίντεο ή να αναζητήσετε τον αγαπημένο σας δημιουργό περιεχομένου μπορεί να είναι μια απογοητευτική διαδικασία. Η πιο πρόσφατη εφαρμογή YouTube για κινητά έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει το θέμα προσφέροντας καλύτερη επικοινωνία μεταξύ του smartphone σας με την τηλεόρασή σας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 80% των ανθρώπων χρησιμοποιούν ήδη μια δευτερεύουσα συσκευή όταν παρακολουθούν YouTube στην τηλεόρασή τους. Μόλις το YouTube το κατάλαβε, σταμάτησαν να προσπαθούν να κάνουν την εφαρμογή TV την ολοκληρωμένη λύση και αγκάλιασαν την ιδέα του τηλεφώνου να λειτουργεί ως συνοδευτική συσκευή.

“Τώρα το τηλέφωνό σας θα συγχρονιστεί άριστα με την τηλεόραση, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε απευθείας με το βίντεο που παρακολουθείτε από την άνεση του τηλεφώνου σας”, γράφει ο Brynn Evans, επικεφαλής σχεδιασμού για το YouTube στην τηλεόραση. “Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ να διαβάζετε περιγραφές βίντεο, να αφήνετε σχόλια, να μοιράζεστε το βίντεο με έναν φίλο ή να υποστηρίζετε τους αγαπημένους σας δημιουργούς και όλα αυτά ενώ παρακολουθείτε στη μεγάλη οθόνη.”

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...