zurabi_97 Δημοσιεύτηκε May 31, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2022 Καλησπέρα, Σε μερικό χρονικό διάστημα ξεκινάω εργασία ως αποθηκάριος σε γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ. Και έχω μια απορία, εμένα με είπαν για 5ωρη εργασία, αλλά έτσι όπως μου το είπαν, λες και αυτό είναι παροδικό, για κάποιο χρονικό διάστημα, και μετά μπορεί το ωράριο να αυξηθεί. Σε αντίστοιχη θέση, είναι 5ώρη εργασία και είναι μέχρις ώτου απολυθείς/παραιτηθείς ή είναι για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά πας σε 6ώρο ή 8ώρο; Θα ήθελα απάντηση από άτομο που γνωρίζει τι παίζεται στα σούπερ μάρκετ. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Μπαίνεις με μια σύμβαση. 4/5/6/8 ώρες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή έχουν το δικαίωμα αν το θέλεις και εσύ να ανέβεις. Όπως και να σε απολύσουν εννοείται. Δε κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς όμως. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 7, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 On 1/6/2022 at 4:36 ΜΜ, DjTony said: Μπαίνεις με μια σύμβαση. 4/5/6/8 ώρες. Ανά πάσα ώρα και στιγμή έχουν το δικαίωμα αν το θέλεις και εσύ να ανέβεις. Όπως και να σε απολύσουν εννοείται. Δε κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς όμως. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Εννοώ πως, με το έτσι θέλω μπορούν να σε πουν πχ "από εδώ και στο εξής θα δουλεύεις 8ώρο" ή θα κάνουν κάποια πρόταση και αν συμφωνίσεις ή όχι; Στη σύμβαση μου λέει 5ώρο (μερικής απασχόλησης). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2022 Εννοώ πως, με το έτσι θέλω μπορούν να σε πουν πχ "από εδώ και στο εξής θα δουλεύεις 8ώρο" ή θα κάνουν κάποια πρόταση και αν συμφωνίσεις ή όχι; Στη σύμβαση μου λέει 5ώρο (μερικής απασχόλησης).Αν συμφωνήσεις φυσικά. Με το έτσι θέλω δε γίνεται τίποτα. Άλλοι παρακαλάνε φυσικά να δουλέψουν ή να γίνουν 8ωροι... Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts