Jump to content

Επίσημη περιγραφή και διάθεση του Realme Pad X με SD 695 και μπαταρία 8.340 mAh


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τρίτη απόπειρα της Realme στην αγορά των Android tablets γίνεται τώρα με την ανακοίνωση του Realme Pad X. Το νέο μοντέλο είναι επίσημα εδώ και φέρνει οθόνη LCD 11 ιντσών FHD+, Snapdragon 695, υποστήριξη γραφίδας και μπαταρία 8.340 mAh.

Στο Realme Pad X υπάρχει πάνελ οθόνης με υποστηριζόμενη ανάλυση 2000×1200 px, λόγο διαστάσεων 5:3 και μέγιστη φωτεινότητα 450 nits. Το tablet υποστηρίζει επίσης μια γραφίδα ευαίσθητη στην πίεση, η οποία πωλείται χωριστά. Υπάρχει μια μπροστινή κάμερα 8MP με ευρυγώνιο φακό 105 μοιρών, ενώ η πλάτη διαθέτει κύρια κάμερα 13MP.

Το tablet φέρει πάχος 7,1 mm και ζυγίζει μόλις 499 γραμμάρια. Η Realme εφοδιάζει την συσκευή με τέσσερα ηχεία Dolby Atmos και υποστήριξη ήχου υψηλής ανάλυσης. Ο μεσαίος επεξεργαστής Snapdragon 695 της Qualcomm βρίσκεται εκεί για την ανάθεση κάθε εργασίας και θα φέρει τα πάντα εις πέρας με τη βοήθεια 4/6 GB RAM και έως 128 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD. Περί του λογισμικού, η συσκευή καλύπτεται από το Realme UI 3.0 για το Pad. Η μπαταρία των 8.340 mAh του tablet φορτίζει με ταχύτητες 33 W.

Ξεκινώντας τις πωλήσεις του από 31 Μαΐου στην Κίνα, το Realme Pad X πιθανόν να γίνει ιδιαίτερα αγαπητό και θα διατίθεται σε πράσινο φωσφόριζέ, μπλε και γκρι χρώμα. Η βασική έκδοση διαθέτει 4/64 GB με τιμή από 1.299 CNY (193 $), ενώ το κορυφαίο μοντέλο 6/128 GB θα κοστίζει 1.599 CNY (237 $). Δεν υπάρχουν πληροφορίες για διεθνή διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...