Jump to content

Chrome: Καταργεί το Discover feed από την εφαρμογή του Android


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την διαγραφή απλά και καθαρά των καρτών Discover θα επιτρέψει σύντομα το πρόγραμμα Google Chrome στον κάθε χρήστη και η νέα αυτή δυνατότητα θα προστεθεί σε μια μελλοντική ενημέρωση.

Όταν ανοίγετε μια νέα καρτέλα στην έκδοση Chrome του Android, έχετε μια σελίδα που εμφανίζει πολλά στοιχεία: το λογότυπο της Google, τη γραμμή αναζήτησης και το αναπτυσσόμενο μενού Discover. Το τελευταίο ενδέχεται σύντομα να απενεργοποιηθεί πλήρως σε μια ενημέρωση.

Αυτό το μενού Discover εμφανίζει ειδήσεις που σχετίζονται με τους τομείς ενδιαφέροντός σας, από ιστότοπους που ενδέχεται να μην έχετε συνηθίσει να συμβουλεύεστε. Μερικοί προτιμούν μια κενή, χωρίς περιττές σελίδες. Σύντομα θα είναι δυνατό.

Σήμερα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτό το μενού πατώντας τον μικρό οδοντωτό τροχό. Εάν οι καρτέλες δεν εμφανίζονται πλέον, το μενού εξακολουθεί να εμφανίζεται. Η Google θα δώσει την επιλογή να το διαγράψετε εντελώς. Έτσι, ο χρήστης δεν θα έχει πλέον κανένα διακοσμητικό στοιχείο στη σελίδα του.

Για αυτό, θα πρέπει να κάνετε μια μικρή αλλαγή και να πάτε στο chrome://flags. που σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο ορισμένων χαρακτηριστικών. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναζητήσετε την καρτέλα Feed ablation και απλά να την απενεργοποιήσετε. Τότε θα έχετε μια πολύ πιο καθαρή σελίδα.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε εάν η Google θα προωθήσει περαιτέρω αυτήν τη δυνατότητα ή αν θα είναι μόνο μια “κρυφή” λειτουργία. Εν πάση περιπτώσει, η καρτέλα Discover δεν φαίνεται να είναι πραγματικά απαραίτητη.

Η Google έκανε πρόσφατα άλλη μια προσπάθεια να καθαρίσει το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα Chrome Web Store. Η Google έχει ειδοποιήσει τους προγραμματιστές εφαρμογών για νέα εικονίδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο Chrome Web Store. Οι προγραμματιστές επεκτάσεων τρίτου μέρους θα μπορούν να λαμβάνουν flgas “Επιλεγμένα και Καθιερωμένα”. Θα επισημαίνουν αξιόπιστες επεκτάσεις που μπορούν να εμπιστευτούν οι χρήστες.

Η Google σχεδιάζει να δώσει το flag “Επιλεγμένα” σε επεκτάσεις που πληρούν τα καλύτερα πρότυπα και πρακτικές όσον αφορά την ασφάλεια, το απόρρητο, το σχεδιασμό και την εμπειρία χρήστη. Η Google πρόκειται να επεξεργαστεί τις προτάσεις με μη αυτόματο τρόπο, αλλά οι προγραμματιστές μπορούν να υποδείξουν τα έργα τους από τις 20 Απριλίου 2022. Το δεύτερο σήμα “Εγκαταστάθηκε” θα επισημαίνει αυτόματα τους προγραμματιστές με επαληθευμένους λογαριασμούς και χωρίς αρχεία παραβιάσεων της πολιτικής υπηρεσίας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...