Jump to content

Τα Windows 11 αποκτούν έναν εύκολο τρόπο επαναφοράς εφαρμογών σε νέο υπολογιστή


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους πήρε την απόφαση η Microsoft και προσθέτει εφαρμογές επαναφοράς στο Microsoft Store των Windows 11. Ο κατασκευαστής λογισμικού θα ξεκινήσει σύντομα να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να επαναφέρετε εφαρμογές σε έναν νέο υπολογιστή Windows 11. Το υπάρχον Microsoft Store δεν έχει προσφέρει μέχρι πρότινος έναν αυτόματο τρόπο επαναφοράς εφαρμογών, αναγκάζοντας τους χρήστες των Windows να εγκαθιστούν μη αυτόματα εφαρμογές από τη βιβλιοθήκη τους.

“Για να διευκολύνουμε τους πελάτες να μεταβούν στους νέους τους υπολογιστές γρήγορα και απρόσκοπτα, θα δοκιμάσουμε σύντομα μια νέα δυνατότητα στο κανάλι Windows Insider που βοηθά τους πελάτες να επαναφέρουν αυτόματα τις εφαρμογές τους που είχαν εγκατασταθεί στο παρελθόν από το Microsoft Store, στη νέα τους Windows συσκευή”, εξηγεί ο Giorgio Sardo, γενικός διευθυντής του Microsoft Store. “Αυτό θα βοηθήσει επίσης τους προγραμματιστές να διατηρήσουν τους πελάτες τους χωρίς να χρειάζεται να υπενθυμίζουν στους πελάτες να κάνουν εκ νέου λήψη της εφαρμογής τους.”

Λύνει τα χέρια πολλών η νέα λειτουργία επαναφοράς

Η επαναφορά εφαρμογών θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για καταναλωτές που αλλάζουν συχνά υπολογιστές ή προγραμματιστές που χρησιμοποιούν τακτικά εικονικές μηχανές και πολλές συσκευές. Οι χρήστες των Windows έπρεπε να βασιστούν σε διαχειριστές πακέτων τρίτων για μια παρόμοια εμπειρία.

Για να επηρεάσει πραγματικά αυτή η νέα δυνατότητα επαναφοράς, θα χρειαστεί να δούμε περισσότερες εφαρμογές στο Microsoft Store. Υπάρχουν ενδείξεις που έχουν βελτιωθεί τον περασμένο χρόνο με εφαρμογές όπως το Firefox , το Zoom, το Adobe Acrobat Reader και το OBS Studio που είναι όλες διαθέσιμες στο κατάστημα. Ωστόσο, εξακολουθούν να λείπουν πολλές εφαρμογές και η Microsoft προσπαθεί να το αντιμετωπίσει καταργώντας τη λίστα αναμονής για τις εφαρμογές win32, ανοίγοντας το κατάστημα σε όλους τους προγραμματιστές εφαρμογών σήμερα.

Η Microsoft βελτιώνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να ανακαλύπτουν εφαρμογές, με τα αποτελέσματα εφαρμογών από το Store να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, εάν οι χρήστες χρησιμοποιούν την αναζήτηση για να προσπαθήσουν να βρουν μια εφαρμογή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...