Jump to content

Τρία ρολόγια, τρία iPhone και τα AirPods Pro 2 θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως ίσως φαντάζεστε και εσείς, φέτος οι μεγάλες αποκαλύψεις προϊόντων της Apple θα γίνουν και πάλι τον Σεπτέμβριο, με ιδιαίτερη προσοχή στην νέα γενιά iPhone! Σύμφωνα με το iDropNews, η εταιρεία έχει ήδη αποφασίσει να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στις 13 Σεπτεμβρίου και ενώ χρονικά ξέρουμε πως απέχουν περίπου τέσσερις μήνες, είναι μεγάλη η αγωνία όλων από τώρα για το πως θα είναι τα τέσσερα νέα μοντέλα που απαρτίζουν τη σειρά iPhone 14. Θα πρέπει να δούμε την Apple να παρουσιάζει ένα iPhone 14 των 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Max με οθόνη 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών.
Η Apple φέρεται να εξοπλίζει τα μοντέλα iPhone 14 Pro με το chipset 4nm A16 Bionic, ενώ τα τηλέφωνα που δεν αντιπροσωπεύουν τις παραλλαγές Pro θα μπορούσαν να επαναχρησιμοποιήσουν το SoC A15 Bionic 5nm που βρίσκεται στο εσωτερικό όλων των συσκευών iPhone 13. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να διευρύνει τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων του Pro 2022 και των μη-Pro παραλλαγών. Οι περισσότεροι καταναλωτές δεν έχουν ιδέα ποιο chip τροφοδοτεί το τηλέφωνό τους και οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περί αυτού του χαρακτηριστικού. Η επαναχρησιμοποίηση του chip θα μπορούσε να βοηθήσει την Apple να κάνει τα iPhone 14 και iPhone 14 Max πιο ανταγωνιστικά ως προς την τιμή τους.
Έχουμε εντοπίσει και μερικές αναφορές που λένε ότι ακόμα κι αν η Apple επαναχρησιμοποιήσει τα chips A15 Bionic στα τηλέφωνα iPhone 14 που δεν είναι Pro, μπορεί να τους δώσει ένα διαφορετικό όνομα. Η Apple ευελπιστεί ότι για τους πελάτες της, αυτή η δολιοφθορά θα εξαλείψει το φαινόμενο υψηλότερης κοστολόγησης σε ένα τηλέφωνο που επαναχρησιμοποιεί το chipset τελευταίας γενιάς.
Άλλες διαφορές περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της εγκοπής στα μοντέλα iPhone 14 Pro με την εγκοπή “i-shaped”για την κάμερα FaceTime και την κάμερα True Depth. Εν τω μεταξύ, τα χαμηλότερης τιμής μη-Pro μοντέλα θα συνεχίσουν να έχουν την κλασσική εγκοπή. Στον κατάλογο με τις νέες βελτιώσεις που αναμένεται να βρεθούν στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, περιλαμβάνεται η οθόνη ProMotion 120Hz και η ευρεία κάμερα 48MP στα premium μοντέλα.
Θα δούμε το πολυαναμενόμενο ζεύγος ακουστικών AirPods Pro 2 και τρία μοντέλα Apple Watch

Ενδεχομένως να μπορούσαμε να δούμε την Apple να παρουσιάζει μια τριάδα μοντέλων Apple Watch τον Σεπτέμβριο, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch 8, ένα νέο οικονομικό ρολόι Apple Watch SE και μια ολοκαίνουργια Extreme Edition που θα ανταγωνίζεται τα smartwatches που έχουν σχεδιαστεί για υπαίθρια αθλήματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες.
Στο μενού βρίσκεται επίσης το AirPods Pro 2. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των premium ακουστικών TWS της Apple. Το νέο ζεύγος ακουστικών θα μπορούσε να διαθέτει την επόμενη γενιά Active Noise Cancellation και να υποστηρίζει Lossless Audio. Το νέο μοντέλο AirPods Pro 2 μπορεί επίσης να υποστηρίζει φόρτιση USB-C για τη θήκη φόρτισης.
Πιθανές διαθέσιμες εκδόσεις και τιμές των νέων μοντέλων iPhone
Tα iPhone 14 και iPhone 14 Max θα ξεκινούν από $799 και $899 αντίστοιχα. Οι επιλογές αποθήκευσης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 128 GB, 256 GB και 512 GB. Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα μπορούσαν να κοστολογούνται από 1.099 $ και 1.199 $ αντίστοιχα. Οι επιλογές αποθήκευσης θα μπορούσαν να είναι 256 GB, 512 GB, 1 TB και πιθανώς 2 TB (αν και η Apple συνήθως κάνει τέτοιες προσαρμογές κάθε δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι μια βασική επιλογή 256 GB και μια επιλογή μέγιστου αποθηκευτικού χώρου 2 TB ενδέχεται να μην εμφανιστούν πουθενά μέχρι το 2023).

Ένα θέμα που έχει ξεχωριστή σημασία, είναι η μπαταρία των νέων συσκευών και ενώ πολλοί αναμένουν ότι η Apple θα ανεβάσει απότομα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε τη σειρά iPhone 15. Η Apple για πρώτη φορά αύξησε απότομα τη χωρητικότητα της μπαταρίας με την μπαταρία 3969 mAh που βρέθηκε μέσα στο iPhone 11 Pro Max. Αυτή ήταν μια αύξηση 20% από την μπαταρία 3179 mAh που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 10 XS Max.  Με το iPhone 12 Pro Max, η Apple μείωσε την χωρητικότητα της μπαταρίας κατά 7,1% στα 3687 mAh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βελτιώθηκε ελαφρώς χάρη στο chip A14 Bionic. Όμως πέρυσι στο iPhone 13 Pro Max είχαμε αύξηση κατά 18% και αυτό μας επιτρέπει να υποθέσουμε πως ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος για να δούμε μια άλλη τεράστια εμφάνιση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone!

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...