Jump to content

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας περιγράφουν το νέο Samsung Roller Laptop


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στους νέους στόχους της Samsung περιλαμβάνεται η διαρκής επιθυμία της να εδραιωθεί στο τμήμα των αναδιπλούμενων smartphones. Ο ανταγωνισμός τελικά αναδύεται, αλλά μέχρι στιγμής, η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς αυτού του τμήματος στις παγκόσμιες αγορές. Εξάλλου, η μεγάλη πλειοψηφία των αναδιπλούμενων smartphones περιορίζεται στην κινεζική αγορά. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, αλλά αναμένουμε ότι τα επερχόμενα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4 θα διατηρήσουν το προβάδισμα της κορεατικής εταιρείας. Αν και η Samsung έχει στοιχηματίσει στην πτυσσόμενη κατηγορία, αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν πειραματίζεται με άλλες τεχνολογίες. Πριν από μερικά χρόνια, η Oppo εξέπληξε τον κόσμο παρουσιάζοντας την ιδέα ενός smartphone με κυλιόμενη οθόνη. Αυτή η τεχνολογία φαινόταν να είναι πολύ πιο βολική από τα αναδιπλούμενα smartphones. Λίγους μήνες αργότερα, η Samsung επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν επίσης σε κυλιόμενα και επεκτάσιμα προϊόντα. Μια τέτοια νέα συσκευή εντοπίστηκε και είναι το αποκαλούμενο προσωρινά ως “Samsung Roller Laptop”.

Η LG, μια άλλη κορεατική εταιρεία, ήταν στα πρόθυρα της κυκλοφορίας ενός κυλιόμενου προϊόντος. Ωστόσο, η συσκευή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Από την άλλη πλευρά, η Oppo λέει ότι δεν έχει κάτι έτοιμο για μαζική παραγωγή. Τώρα, το μεγάλο ερώτημα είναι αν η εταιρεία θα είναι η πρώτη που θα παρουσιάσει ένα κυλιόμενο προϊόν. Λοιπόν, επιστρέφοντας στη Samsung, η εταιρεία προετοιμάζει το έδαφος για κυλιόμενα προϊόντα. Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν την ύπαρξη φορητού υπολογιστή με κυλιόμενη οθόνη και κυλιόμενο πληκτρολόγιο.

Η Samsung εργάζεται για τηλέφωνα με ευέλικτη οθόνη, τηλέφωνα με συρόμενη οθόνη, συρόμενες οθόνες με υποστήριξη S-Pen και άλλες εφαρμογές. Όλες αυτές οι έννοιες εντοπίστηκαν στον ιστότοπο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Τώρα, μόλις ανιχνεύτηκε ένας νέος φορητός υπολογιστής Samsung στην ίδια πλατφόρμα. Το νέο προϊόν μας δίνει μια ματιά στο σχεδιασμό του επερχόμενου φορητού υπολογιστή από τη Samsung.

Κυλινδρική μορφή!

Σύμφωνα με τις εικόνες και τις περιγραφές, ο νέος και επερχόμενος φορητός υπολογιστής Samsung θα έχει σχέδιο κυλίνδρου. Αυτό σημαίνει ότι ο φορητός υπολογιστής θα χωρέσει μέσα σε έναν κύλινδρο. Κρίνοντας από τις εικόνες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, για να κάνει κανείς χρήση του φορητού υπολογιστή, θα πρέπει να τραβήξει προς τα πάνω για να φέρει την οθόνη του φορητού υπολογιστή και να έχει πρόσβαση στο πληκτρολόγιο. Ένας χρήστης θα πρέπει επίσης να τραβήξει προς τα εμπρός το πληκτρολόγιο. Μόλις τραβηχτεί η οθόνη και το πληκτρολόγιο, ο χρήστης θα μπορεί να βιώσει την πλήρη εμπειρία φορητού υπολογιστή.

Προφανώς, η Samsung εργάζεται για την κατασκευή περισσότερων φορητών φορητών υπολογιστών στο εγγύς μέλλον. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...