Jump to content

Βρες το κατάλληλο παιδικό περιεχόμενο στο Netflix μέσω του Mystery Box


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πακέτο των χαρακτηριστικών που συμπεριλαμβάνονται στην υπηρεσία Netflix, προστέθηκε αυτή την Πέμπτη και το Mystery Box που λειτουργεί παρόμοια με ένα άλλο υπάρχον χαρακτηριστικό γνωστό ως “Play Something”. Ωστόσο, το “Mystery Box” βοηθά τους γονείς να βρουν νέες εκπομπές και ταινίες που είναι κατάλληλες για παιδιά.

Το Mystery Box του Netflix, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας νέος τρόπος για να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Εξάλλου, η επιλογή μιας νέας εκπομπής ή ταινίας για παρακολούθηση δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται για παιδικό περιεχόμενο.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα προφίλ των παιδιών και θα εμφανίζεται απευθείας στην αρχική οθόνη του Netflix. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι γονείς και τα παιδιά είναι να βρουν τη “Σειρά Αγαπημένα” στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας και στη συνέχεια, να επιλέξουν την επιλογή Mystery Box. Μετά από αυτό, το Netflix θα εμφανίσει μια σύσταση στην οθόνη.

Για ενήλικες, το Netflix έχει ήδη μια παρόμοια λειτουργία – αλλά παίζει αυτόματα κάτι που μπορεί να σας αρέσει με βάση το ιστορικό σας. Το “Play Something” μπορεί να εμφανίσει μια νέα ταινία ή εκπομπή παρόμοια με αυτή που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν ή απλώς περιεχόμενο που έχετε παρακολουθήσει πιο παλιά.

Το Netflix λέει ότι η νέα επιλογή διατίθεται σε όλους τους χρήστες τηλεόρασής του σε όλο τον κόσμο, η οποία πιθανότατα περιλαμβάνει την εφαρμογή tvOS για Apple TV.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...