Jump to content

Ο Bill Gates χρησιμοποιεί αναδιπλούμενο τηλέφωνο και δεν είναι το Surface Duo 2


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Samsung Galaxy Z Fold 3 είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πτυσσόμενα τηλέφωνα στην αγορά, προσφέροντας οθόνη μεγέθους tablet στο εσωτερικό όταν ξεδιπλώνεται και οθόνη smartphone εξωτερικά όταν είναι αναδιπλωμένη η συσκευή.

Αποδεικνύεται ότι το πτυσσόμενο Samsung έχει τουλάχιστον έναν θαυμαστή διεθνούς φήμης και πρόκειται για τον συνιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, ο οποίος και αποκάλυψε ότι έχει ένα Galaxy Z Fold 3.

“Έχω ένα Android Galaxy Z Fold 3. Δοκιμάζω διαφορετικά πραγματα. Με αυτήν την οθόνη μπορώ να τα βγάλω πέρα ​​με έναν υπέροχο φορητό υπολογιστή και το τηλέφωνο και τίποτα άλλο”, είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τρέχον τηλέφωνό του.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε τον Gates να παίρνει ένα Galaxy Z Fold 3 αντί για το Surface Duo 2 της ίδιας της Microsoft, αλλά η Samsung και η Microsoft έχουν μια μακρά συνεργασία στον χώρο των κινητών. Πρώτον, τα τηλέφωνα Galaxy προσφέρουν εδώ και καιρό μια ποικιλία από προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Microsoft. Επιπλέον, η υπηρεσία Your Phone που επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ Windows και Android διαθέτει επίσης μια σειρά από αποκλειστικές λειτουργίες για τηλέφωνα Galaxy (π.χ. μεταφορά περιεχομένου, κ.ά.)

Αυτή η συνεργασία επεκτείνεται επίσης στην foldable “αρένα”, καθώς η Samsung και η Microsoft ανακοίνωσαν πέρυσι ότι οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές Office, Outlook και Teams θα λάβουν αναδιπλούμενες βελτιώσεις στα Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...