Jump to content

Διπλές αναδιπλούμενες και rollable OLED οθόνες παρουσίασε η Samsung


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αίσθηση προκάλεσαν στην εκδήλωση Display Week 2022 οι νέες επερχόμενες τεχνολογίες OLED οθονών της Samsing, συμπεριλαμβανομένων διπλών αναδιπλούμενων και συρόμενων οθονών. Η νέα αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται μετά από μια παύση τριών ετών, επομένως είναι ενδιαφέρον να δούμε τα επερχόμενα προϊόντα της Samsung στην κατηγορία οθονών για mobile συσκευές.

Ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας παρουσίασε το πρωτότυπο της οθόνης Flex G OLED στο event. Αυτό το ευέλικτο πάνελ OLED μπορεί να διπλωθεί δύο φορές προς τα μέσα για μια πιο portable mobile συσκευή. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης το πρωτότυπο της οθόνης Flex S OLED που μπορεί να διπλωθεί τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω.

Όλα εντυπωσιακά, όμως παράλληλα η Samsung Display παρουσίασε επίσης και μια συρόμενη οθόνη OLED 6,7 ιντσών στην εκδήλωση. Επεκτείνεται προς τα πάνω, σε αντίθεση με τις υπάρχουσες συρόμενες οθόνες που εκτείνονται οριζόντια. Αυτή η μοναδική δυνατότητα μπορεί να κάνει τις mobile συσκευές πιο χρήσιμες κατά την ανάγνωση εγγράφων, την περιήγηση στο διαδίκτυο και την κύλιση στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Η εταιρεία έκανε επίσης την αποκάλυψη ενός νέου πρωτότυπου συρόμενης οθόνης 12,4 ιντσών που επεκτείνεται οριζόντια από τα αριστερά και τα δεξιά για εναλλαγή μεταξύ μεγεθών 8,1 ιντσών και 12,4 ιντσών, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.

Ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες οθόνης θα μπορούσαν να έρθουν σε συσκευές Samsung Galaxy στο μέλλον, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για οποιοδήποτε τέτοιο προϊόν.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...