Jump to content

Τα πάντα για το επερχόμενο Xiaomi 12 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι κορυφαίοι επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon είναι τα chips που κοσμούν το εσωτερικό πολλών Android smartphones, ωστόσο στην περίπτωση του Snapdragon 8 Gen 1, το SoC δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες των χρηστών. Έχει λεχθεί από πολλούς ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Qualcomm υστερεί έναντι του SoC Dimensity 9000.

Ωστόσο, η Qualcomm εργάζεται πάνω στον Snapdragon 8 Gen 1+ που θα χρησιμοποιεί τη διαδικασία 4nm της TSMC. Σύμφωνα με αναφορές, το Snapdragon 8 Gen 1+ θα γίνει επίσημο στις 20 Μαΐου. Νέα smartphones με αυτόν τον επεξεργαστή θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στην αγορά μετά τις 20 Μαΐου. Σύμφωνα με το xiaomiui, η τελευταία έκδοση λογισμικού του Xiaomi 12 Ultra (με την κωδική ονομασία Thor) είναι η V13.0.0.3.SLACNXM και εφόσον η σταθερή έκδοση δεν είναι ακόμη έτοιμη, αυτό σημαίνει ότι το Xiaomi 12 Ultra ενδέχεται να μην είναι επίσημο μέχρι τον Ιούνιο ή ακόμα και τον Ιούλιο.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση, υπάρχουν αναφορές ότι το Xiaomi 12 Ultra χρησιμοποιεί οθόνη 6,73 ιντσών ανάλυσης 3200 x 1440 και θα περιλαμβάνει πάνελ LTPO 2.0 AMOLED. Αυτή η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει τον ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz.

Αυτό το smartphone θα συνοδεύεται επίσης με το Snapdragon 8 Gen 1+, επομένως θα φτάσει σίγουρα μετά τον Μάιο. Επιπλέον, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό είναι το σύστημα τριών καμερών στο πίσω μέρος. Αυτό το σύστημα κάμερας περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50MP, μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 48MP και τηλεφακό-κάμερα 48MP. Στο μπροστινό μέρος, αυτή η συσκευή θα διαθέτει επίσης εμπρόσθια κάμερα 48MP. Αυτή τη φορά, η εξαιρετικά ευρεία κάμερα του Xiaomi 12 Ultra θα κληρονομήσει την προηγούμενη γενιά του Mi 11. Η πτυχή του τηλεφακού θα είναι ίδια με την προηγούμενη γενιά. Το IMX586 υποστηρίζει οπτικό ζουμ 5X και μπορεί να επιτύχει ψηφιακό ζουμ έως και 120X.

Για υψηλότερη απόδοση εικόνας, το Xiaomi 12 Ultra θα χρησιμοποιήσει επίσης για πρώτη φορά τον ISP Surge C2 της Xiaomi που δημιούργησε η ίδια. Όσο για το σχήμα, οι αποδόσεις που δίνει το xiaomiui είναι διαφορετικές από την προηγούμενη κυκλική διαμόρφωση. Ωστόσο, μοιάζουν κάπως με το κατακόρυφο στυλ στην επάνω αριστερή γωνία της σειράς Samsung Galaxy S22.

-Γιατί δεν είδαμε μέχρι πρότινος την παραλλαγή Ultra;

Η καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Xiaomi 12 Ultra οφείλεται σε ορισμένες αναβαθμίσεις στη συσκευή για την επίτευξη της τελειότητας. Ωστόσο, με την έκδοση TSMC 4nm του Snapdragon 8 Gen1 Plus που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα, το Xiaomi Mi 12 Ultra είναι ξεκάθαρα στο δρόμο. Υπάρχουν αναφορές ότι το Xiaomi 12 Ultra θα έχει τρεις χρωματικές επιλογές. Όσον αφορά τις τιμές, η διαρροή υποστηρίζει ότι αυτή η συσκευή θα πουληθεί στις παρακάτω τιμές:

  • 8 GB + 256 GB – 5999 γιουάν (885 $)
  • 12 GB + 256 GB – 6499 γιουάν (959 $)
  • 12 GB + 512 GB – 6799 γιουάν (1.003 $)
  • 16 GB + 512 GB – 7299 γιουάν (1.077 $)

Ως ένα κορυφαίο smartphone, θα διαθέτει μπαταρία 4900 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 120 W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 50 W.

Τέλος να πούμε ότι εκτός από το chip Surge C2, αυτή η συσκευή θα χρησιμοποιεί επίσης το chip Surge P1 για φόρτιση. Αυτό διασφαλίζει ότι η συσκευή έχει υψηλότερες εγγυήσεις όσον αφορά τον έλεγχο της θερμοκρασίας και την ασφάλεια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...