Jump to content

Στο δρόμο προς την εμπορική κυκλοφορία βρίσκεται το Xiaomi Mi Band 7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η πορεία της σειράς wearables Mi Band της Xiaomi είναι αναμφισβήτητα πολύ επιτυχημένη και αυτό λόγω των χαμηλών τιμών στις περισσότερες αγορές και της καλής διάρκειας μπαταρίας. Σύντομα, η σειρά θα αποκτήσει ένα νέο μέλος, το Xiaomi Mi Band 7.

Κάποιες διαρροές του Xiaomi Mi Band 7 εμφανίστηκαν πριν από λίγους μήνες και τώρα επιτέλους πιστοποιήθηκε. Το ITHome, μας διαβεβαιώνει ότι το Mi Band 7 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μαζική παραγωγή, πράγμα που σημαίνει ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην τελική κυκλοφορία του. Αναμένουμε ότι αυτό το μοντέλο της σειράς Xiaomi Band θα είναι επιτυχημένο όπως το Band 6. Λοιπόν τώρα, ας πάμε στις προδιαγραφές.

Ένα αξιοπρεπές πακέτο δυνατοτήτων θα φέρει το Mi Band 7 και θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, μία με NFC και μία χωρίς αυτό. Η παραλλαγή NFC πιθανότατα θα υποστηρίζει τις έξυπνες πληρωμές και πολλά άλλα, καθώς το NFC γίνεται ακόμη πιο διαδεδομένο τις ημέρες της πανδημίας. Οι οθόνες και των δύο μοντέλων θα είναι τεχνολογίας AMOLED ανάλυσης 490×192 και θα ενσωματώνει αισθητήρα για μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα. Η μπαταρία θα είναι στα 250 mAh, κάτι που είναι αξιοπρεπές για μια συσκευή που δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου ενέργεια, οπότε περιμένετε μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τις προδιαγραφές της συσκευής αυτή τη δεδομένη στιγμή, αλλά θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή όσο περνάνε οι ημέρες.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...