Jump to content

Ένα φθηνότερο Apple TV Box θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε η Apple να κυκλοφορήσει το νέο της Apple TV κατά τα λεγόμενα του αναλυτή Ming-Chi Kuo. “Η Apple θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Apple TV που θα φέρει μειωμένο κόστος και θα το δούμε το 2ο εξάμηνο του έτους”, δήλωσε ο Kuo. Πιστεύει ότι η επιθετική στρατηγική της Apple για ενσωμάτωση hardware, περιεχομένου και υπηρεσιών θα αποδώσει καρπούς. Αυτό, όπως ισχυρίζεται o ίδιος, θα βοηθήσει επίσης την εταιρεία “να μειώσει το χάσμα με τους ανταγωνιστές”.

Οι “ανταγωνιστές” στους οποίους αναφέρεται ο Kuo είναι φυσικά η σειρά Chromecast της Google, η σειρά Fire TV της Amazon και η σειρά Roku. Το τρέχον μοντέλο Apple TV 4K, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021, κοστίζει 179 $ με 32 GB αποθηκευτικού χώρου και 199 $ με 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Το παλιό Apple TV HD κόστιζε 149 $ με 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Συγκριτικά, πολλοί ανταγωνιστές του streaming box έχουν τιμή  κάτω από 50 $.

Προβλήματα αναφέρουν τελευταία οι χρήστες του Apple TV

Σύμφωνα με αναφορές στο MacRumors, τους τελευταίους μήνες, ορισμένοι χρήστες Apple TV παραπονιούνται για προβλήματα με το Dolby Atmos . Οι αναφορές σχολίων υποστηρίζουν ότι όταν χρησιμοποιείτε εξωτερικά ηχεία με το Apple TV και προσπαθείτε να ακούσετε ήχο Dolby Atmos, ο ήχος μπορεί να διακοπεί εντελώς. Οι χρήστες παραπονιούνται επίσης ότι εάν δεν κοπεί ο ήχος, θα είναι εκτός συγχρονισμού με το βίντεο.

Ενώ ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα με την εφαρμογή Apple TV, τα  περισσότερα παράπονα προήλθαν από χρήστες στην εφαρμογή NetflixΟρισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου και η απενεργοποίηση του Dolby Atmos επιλύουν πλήρως το πρόβλημα.

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση tvOS 15.5 Beta 4 στους προγραμματιστές στις 4 Μαΐου,  εστιάζοντας κυρίως σε επιδιορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν αυτή η ενημέρωση διορθώνει κάποιο από τα διαθέσιμα ζητήματα. Ωστόσο, η ενημέρωση tvOS 15.5 Beta 4 για προγραμματιστές (19L570) είναι για δοκιμαστικούς σκοπούς. Το λογισμικό κυκλοφόρησε 7 ημέρες μετά την κυκλοφορία της 4ης beta έκδοσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...