Jump to content

Ειδική συσκευή για streaming παιχνιδιών του Xbox ετοιμάζει η Microsoft


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τις πλατφόρμες παιχνιδιών που βασίζονται σε υπηρεσίες cloud, εταιρείες όπως η Microsoft μπορούν τώρα να αλλάξουν τη στρατηγική τους επιλέγοντας νέους τρόπους χρήσης που προηγουμένως δεν ήταν εφικτοί. Πριν από σχεδόν 1,5 χρόνο, ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος Gaming της Microsoft, Phil Spencer, αποκάλυψε ότι θα ήταν δυνατή η streaming μετάδοση παιχνιδιών του Xbox στην τηλεόρασή σας και ειδικότερα είχε πει ότι αυτό θα συμβεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Το ίδιο ειπώθηκε ξανά τον Ιούνιο του 2021, όταν η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα πρόσφερε μια εφαρμογή Smart TV και ένα Xbox streaming Stick στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Σε μια νέα αναφορά από το Venture Beat διαβάζουμε ότι “η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια συσκευή streaming παιχνιδιών Xbox τύπου cloud” που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Αυτό, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα. Οι καθυστερήσεις είναι πιθανό να οφείλονται στους περιορισμούς της εφοδιαστικής αλυσίδας που προκαλούνται από μεγάλες διακοπές στην Ουκρανία λόγω της εισβολής και στην Κίνα λόγω των lockdown.

Υποθετικά και μόνο, λέγεται ότι μια τέτοια συσκευή θα μοιάζει είτε με ένα Amazon Fire TV Stick. Αυτή η συσκευή θα σας επέτρεπε να κάνετε streaming από εφαρμογές ταινιών και τηλεόρασης, αλλά και να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο Xbox Game Pass Ultimate.

Αναφέρεται επίσης ότι η Microsoft και η Samsung εργάζονται στενά για την ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής streaming, έτσι ώστε οι κάτοχοι Smart TV της Samsung να μην χρειάζεται καν να αγοράσουν μια ειδική συσκευή για αυτόν τον σκοπό. Αυτό θα ξεκινήσει επίσης μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...