Jump to content

Δίνουν το παρών τα νέα Huawei Watch GT 3 Pro και Huawei Band 7


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πέρυσι κυκλοφορεί το Huawei Watch GT 3 και ήταν μάλλον η ώρα να έρθει το πιο εντυπωσιακό μοντέλο Pro. Όπως το GT 2 Pro πριν, έτσι και αυτό έχει κεραμική έκδοση και μια ειδική παραλλαγή Porsche Design. Αν προτιμάτε κάτι φθηνότερο και λιγότερο επιβλητικό με την εξωτερική του εμφάνιση, υπάρχει και ένα νέο έξυπνο band.

Δύο διαφορετικά μεγέθη για το Huawei Watch GT 3 Pro

Το Huawei Watch GT 3 Pro διατίθεται σε δύο μεγέθη: 46 mm (τιτάνιο) και 43 mm (κεραμικό). Διαθέτουν οθόνες AMOLED 1,43” και 1,32” αντίστοιχα. Το μεγαλύτερο μοντέλο υπόσχεται έως και 14 ημέρες αυτονομίας μπαταρίας με τυπική χρήση (8 ημέρες για απαιτητικούς χρήστες), το μικρότερο θα πρέπει να διαρκέσει 7 ημέρες (4 ημέρες με έντονη χρήση). Η ταχύτητα φόρτισης έχει αυξηθεί κατά 30% και μια σύνδεση με την πρίζα για 10 λεπτά θα είναι αρκετή για να διαρκέσει όλη την ημέρα.

Τα περισσότερα smartwatches δεν είναι κατάλληλα για καταδύσεις, όχι όμως και το GT3 Pro, καθώς έχει αξιολογηθεί για ελεύθερη κατάδυση έως 30 μέτρα και περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να προπονηθείτε σωστά.

Στους λάτρεις του αθλήματος όπως το γκολφ, η συσκευή θα φανεί ιδανική πρόταση γιατί διαθέτει πάων από 300+ γήπεδα στους προφορτωμένους χάρτες του. Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες από τις οποίες οι 18 λειτουργίες χαρακτηρίζονται ως “παγγελματικές”.

Το ρολόι διαθέτει έναν αισθητήρα ECG και φυσικά αυτό σημαίνει πως παρέχει πολύ περισσότερα καρδιακά δεδομένα από έναν τυπικό αισθητήρα καρδιακού παλμού. Υπάρχει επίσης μια οθόνη παρακολούθησης οξυγόνου αίματος και ένα θερμόμετρο, ενώ το ρολόι διαθέτει επίσης παρακολούθηση ύπνου και άγχους.

Η συσκευή τρέχει το HarmonyOS, φυσικά, και διαθέτει NFC για τις τυπικές περιπτώσεις χρήσης πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου, αλλά με το κατάλληλο όχημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως κλειδί του αυτοκινήτου σας.

Κόστος αγοράς και όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις

Λοιπόν, αρχικά μπορείτε να βρείτε το Huawei Watch GT 3 Pro (46 χλστ., τιτάνιο) από 2.500 CNY (380$/360€/29.000 ₹). Διαθέτει τζάμι από ζαφείρι και κεραμική πλάτη. Η κεραμική έκδοση των 43 mm ξεκινά από 3.000 CNY (455 $/430 €/35.000 ₹) και έχει επίσης γυαλί από ζαφείρι. Μπορείτε να προμηθευτείτε είτε ένα δερμάτινο λουράκι είτε ένα βραχιόλι με συνθετικά υλικά. Τέλος, υπάρχει το μοντέλο Porsche Design για 4.700 CNY (710$/680€/55.000 ₹), το οποίο συνδυάζεται με μια πατενταρισμένη αόρατη πόρπη για το λουρί.

Μικρές αλλαγές στο νέο Huawei Band 7

Αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, κάτι φθηνότερο, κάτι πιο καθημερινό για να το φοράτε όλες τις ώρες, υπάρχει και το Huawei Band 7 των 270 CNY (40$/39€/3.100 ₹).

Αυτή η wearable συσκευή έχει πάχος μόνο 9,99 mm, είναι πιο λεπτή από τις περισσότερους αντιπάλους του και ζυγίζει 16 g. Ακόμα κι έτσι, έχει αρκετό χυμό στην μπαταρία του για να προσφέρει διάρκεια χρήσης έως 14 ημέρες . Υπάρχει μια λειτουργία Always On εάν θέλετε πληροφορίες κάθε στιγμή και ώρα, αλλά αυτό θα εξαντλήσει την μπαταρία πιο γρήγορα.

Οι χρωματικές επιλογές που διάλεξε η Huawei για αυτή την συσκευή, είναι: μαύρο, κόκκινο, πράσινο και ροζ (με χρυσό πλαίσιο).

Εκτός από τη συνήθη λειτουργία παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού, υπάρχει ένας αισθητήρας οξυγόνου αίματος που μπορεί να λειτουργήσει όλη τη νύχτα για να ανιχνεύσει σημάδια υπνικής άπνοιας. Ακόμη, η συσκευή έχει βαθμολογία αντοχής στο νερό 5 ATM και διαθέτει 96 αθλητικές λειτουργίες.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις: το βασικό μοντέλο των CNY 270 και μια ελαφρώς ακριβότερη επιλογή CNY 310 με υποστήριξη NFC.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...