Jump to content

Επανασχεδιασμός για το Huawei Mate Xs 2 και υποστήριξη γραφίδας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χώρος για να προστεθούν και άλλα τηλέφωνα με αναδίπλωση προς τα έξω υπάρχει και αυτό πιστεύει και η Huawei, έτσι ανακοίνωσε το Mate Xs, διάδοχο του Mate Xs του 2020. Το νέο μοντέλο Mate Xs 2, φέρνει έναν ελαφρύ επανασχεδιασμό καθώς και αναβαθμισμένες προδιαγραφές.

Η οθόνη OLED ξεδιπλώνεται σε διαγώνιο 7,8 ιντσών με ανάλυση 2480 x 2200 px και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Όταν διπλώνεται γύρω από την πλάτη, η οθόνη συρρικνώνεται στις 6,5 ίντσες με ανάλυση 2480 x 1176 px. Έχετε επίσης μια κάμερα selfie 10MP τοποθετημένη στην επάνω δεξιά γωνία. Παρά τον μεγάλο παράγοντα φόρμας, το Mate Xs 2 έρχεται στα 255 γραμμάρια, κάτι που είναι αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με το Mate Xs που ανέβασε το συνολικό βάρος στα 300 γραμμάρια.

Το Mate Xs 2 φέρνει έναν εκλεπτυσμένο μηχανισμό μεντεσέδων διπλού ρότορα, ο οποίος διαφημίζεται για τη βελτίωση της μακροπρόθεσμης αντοχής και επίσης δεν αφήνει ορατή πτυχή στην οθόνη.

Άλλο θετικό από πλευράς Huawei είναι επίσης η βελτιωμένη ανθεκτικότητα της οθόνης που καλύπτεται από πολυμερές υλικό χάρη σε μια νέα δομή τεσσάρων στρωμάτων. Το Mate Xs 2 υποστηρίζει τη γραφίδα M-Pen 2s της Huawei, ώστε να μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις ή doodle στο τηλέφωνό σας σε μέγεθος tablet.

Όπως τα Mate X και Mate Xs, η Huawei χρησιμοποίησε μια συστοιχία τριπλής κάμερας στο Mate Xs 2. Υπάρχει μια κύρια κάμερα 50MP, ένας εξαιρετικά ευρυγώνιος αισθητήρας 13MP και μια μονάδα τηλεφακού 8MP με 3x οπτικό και 30x ψηφιακό zoom και OIS.

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 888 4G με 8/12 GB RAM και έως 512 GB ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Το Mate Xs 2 διαθέτει μπαταρία 4.880 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W και διαθέτει το HarmonyOS 2 της Huawei.

Τιμές και ημερομηνίες διαθεσιμότητας

Για αρχή η νέα συσκευή τιμολογήθηκε στα 9.999 CNY (1.512 $) για την παραλλαγή των 8/256 GB και φτάνει στα 12.999 CNY (1.966 $) για το μοντέλο 12/512 GB. Οι ανοιχτές πωλήσεις στην Κίνα έχουν προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου.

Παράλληλα με το Mate Xs 2, η Huawei ανακοίνωσε ένα νέο οικονομικό tablet με το όνομα MatePad SE. Το tablet φέρνει μια οθόνη IPS LCD 10,1 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200 px και το chipset Kirin 710A της Huawei. Έχει μια κάμερα selfie 2MP και μια πίσω κάμερα 5MP. Το HarmonyOS 2 είναι το επιλεγμένο λειτουργικό σύστημα της συσκευής, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.100 mAh και υποστηρίζει φόρτιση 10 W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...