Jump to content

Έναρξη προγράμματος επισκευής Self Service για iPhone 


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους ανταποκρίθηκε στο αίτημα πολλών η Apple και ξεκινά κανονικά το πρόγραμμα Selfe-Service για το iPhone, το οποίο ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, το οποίο θα επιτρέψει σε χρήστες iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE τρίτης γενιάς να πραγματοποιούν ορισμένες επισκευές μόνοι τους στις ΗΠΑ. Υπάρχουν σχέδια να επεκταθεί αργότερα το πρόγραμμα και στην Ευρώπη.

Η Apple λέει ότι τα γνήσια εγχειρίδια επισκευής και ανταλλακτικά και τα εργαλεία της Apple θα είναι διαθέσιμα σε ένα νέο κατάστημα επισκευών Self Service. Στο κατάστημα, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 200 μεμονωμένα ανταλλακτικά και εργαλεία. Αρχικά, το κατάστημα θα περιλαμβάνει εργαλεία μόνο για τις σειρές iPhone 12‌ και iPhone 13 και την τρίτη γενιά iPhone SE. Ακόμη, η εταιρεία λέει ότι σχεδιάζει να επεκτείνει το κατάστημα με εργαλεία, εγχειρίδια και ανταλλακτικά για Mac με Apple silicon chips.

Για να πραγματοποιήσουν μια επισκευή, οι πελάτες θα πρέπει πρώτα να διαβάσουν το εγχειρίδιο επισκευής για το προϊόν τους και τη συγκεκριμένη επισκευή στον ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Στη συνέχεια, θα μπορούν να παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και εργαλεία από το Self Service Repair Store και να ξεκινήσουν την επισκευή. Όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα που προσφέρονται στο κατάστημα υποβάλλονται σε “εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία”, λέει η Apple.

Υπάρχει και κιτ ενοικίασης

Ενώ οι πελάτες πρέπει να παραγγείλουν τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την επισκευή, η Apple θα προσφέρει ένα κιτ ενοικίασης έναντι $49 που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για τη διενέργεια επισκευών για τους πελάτες. Το κιτ ενοικίασης θα είναι διαθέσιμο στους πελάτες για μία εβδομάδα προτού χρειαστεί να σταλούν πίσω στην Apple (δωρεάν). Αυτή η επιλογή ενοικίασης προσφέρει ευελιξία σε πελάτες που μπορεί να μην θέλουν να αγοράζουν εργαλεία για μία μόνο επισκευή.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος των προσπαθειών της Apple για “περαιτέρω επέκταση της πρόσβασης στις επισκευές”, σύμφωνα με την εταιρεία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...