Jump to content

Χαμός με τα selfie holes στα iPhone 14!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις είδαμε μερικά εκτυπωμένα 3D mockups της σειράς iPhone 14 και αποκάλυψαν ότι τα νέα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των κανονικών παραλλαγών, θα μπορούσαν να διαθέτουν μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερο εξόγκωμα. Εκτός από αυτό, τα μοντέλα του 2022 είναι επίσης πιθανό να έχουν λεπτότερα πλαίσια από τη σειρά iPhone 13. Τώρα, οι οθόνες για όλα τα μοντέλα iPhone έχουν διαρρεύσει.

Σε Κινεζικο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, υπήρξε νέα ανάρτηση από την ιστοσελίδα Front Page Tech και η αυθεντικότητά της έχει επαληθευτεί από τη Shrimp Apple Pro. Όπως λένε διάφορες φήμες, μόνο το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών θα διαθέτουν νέες εγκοπές για τη στέγαση του συστήματος Face ID και της μπροστινής κάμερας. Στα μοντέλα iPhone 14 6,1 ιντσών και iPhone Max 6,7 ιντσών, θα διατηρήσουν την ίδια εγκοπή.
Όπως σημειώνει ο δημιουργός αυτού του περιεχομένου, @SaranByte, η νέα εικόνα επιβεβαιώνει επίσης φήμες που έλεγαν ότι τα μοντέλα Pro θα είχαν υψηλότερο λόγο διαστάσεων από τους προκατόχους τους. Η αναλογία διαστάσεων έχει προφανώς αυξηθεί για να ταιριάζει καλύτερα στις νέες εγκοπές.
Οι περισσότερες αλλαγές κυρίως αφορούν τα μοντέλα Pro
Ο νέος σχεδιαστικός παράγοντας εγκοπής τύπου i-cutout στα μοντέλα Pro φαίνεται να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από ότι πρότειναν πολλοί. Η Apple φαινομενικά δεν έχει μειώσει τα μεγέθη των εξαρτημάτων εγκοπής και αντ’ αυτού απλώς έχει αφαιρέσει τις άκρες που περιβάλλουν τα στοιχεία. Σύμφωνα με παλαιότερη φήμη, η εγκοπή θα έχει την ίδια διάμετρο με το άνοιγμα της κάμερας του iPhone 13 Pro.
Η Apple φημολογείται επίσης ότι εξοπλίζει τα premium μοντέλα με μια νέα κάμερα 48MP και ένα ταχύτερο και πιο αποδοτικό chip. Η οθόνη 120 Hz θα παραμείνει επίσης κατά πάσα πιθανότητα αποκλειστική για τις Pro εκδόσεις.
Όσο για τα κανονικά μοντέλα, μπορεί να μην έχουν αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης, αλλά το μέγεθος του αισθητήρα μπορεί να αυξηθεί και αυτό θα μπορούσε να τα βοηθήσει να αναδειχθούν ως τα καλύτερα τηλέφωνα στο θέμα κάμερας για το 2022.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...