Jump to content

Όχι και τόσο σπουδαία η κάμερα του OnePlus 10 Pro κατά το DxOMark


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν η OnePlus βγάζει στην αγορά νέες συσκευές, ξέρουμε πως τα μοντέλα της θα διακριθούν γρήγορα για τις προηγμένες τεχνολογίες και συνήθως προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει πάντα και για τον τομέα της φωτογραφίας, όπου ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός.

Πράγματι, η ομάδα του DXOmark μόλις ολοκλήρωσε τα επιμέρους τεστ για το OnePlus 10 Pro και του απένειμε συνολική βαθμολογία φωτογραφίας 127 πόντων. Είναι καλύτερο από το περσινό OnePlus 9 Pro που σημείωσε 124 πόντους, αλλά αυτή η χαμηλή πρόοδος το εμποδίζει να ανταγωνιστεί άλλα high-end smartphones όπως το Pixel 6 στους 132 βαθμούς, το iPhone 13 Pro Max στους 137 βαθμούς, ακόμα και το Honor P50 Pro στους 144 βαθμούς. Το OnePlus 10 Pro λαμβάνει μεμονωμένες βαθμολογίες φωτογραφίας, ζουμ και βίντεο στους 132, 72 και 110 βαθμούς, αντίστοιχα.

Στη δοκιμή, τα παιδιά του DXOmark σημειώνουν ότι το OnePlus 10 Pro προσφέρει καλή έκθεση και μεγάλο δυναμικό εύρος στις φωτογραφίες. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι καλό, ο θόρυβος δεν είναι σημαντικός και η αυτόματη εστίαση είναι πολύ γρήγορη και αξιόπιστη. Από την πλευρά του βίντεο, η σταθεροποίηση κάνει καλά τη δουλειά της και το smartphone προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα υφής σε βίντεο χαμηλού φωτισμού.

Αρκετά και τα αρνητικά του…

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα. Το smartphone υποφέρει από προβλήματα με τεχνουργήματα φαντάσματα, απόδοση αφύσικων λεπτομερειών στα πρόσωπα ή έντονο θόρυβο σε λήψεις εξαιρετικά ευρείας γωνίας. Η ισορροπία λευκού δεν είναι επίσης τέλεια και οι άνθρωποι που έκαναν τις δοκιμές παρατήρησαν ότι η εικόνα αλλάζει στο βίντεο.

Αν και ορισμένα από αυτά τα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με μελλοντικές ενημερώσεις, το smartphone τα πηγαίνει λιγότερο καλά από το iPhone 12 Pro (128 βαθμοί), αν και το τελευταίο κυκλοφόρησε το 2020.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...