Jump to content

Επιβλητικό το νέο Poco F4 GT με Snapdragon 8 Gen 1 και φόρτιση 120W!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια νέα γενιά της σειράς Poco F είναι εδώ και αναφερόμαστε στο ντεμπούτο του μοντέλου Poco F4 GT. Επιστρέφει στις παλιές καλές συνήθεις η Poco με τη χρήση ενός κορυφαίου chipset, του Snapdragon 8 Gen 1, ενώ επιλέγει και την ύψιστη ταχύτητα φόρτισης για να μην υπάρξει παράπονο σε κανέναν!

Προς αποφυγή ακραίων θερμοκρασιών, το ισχυρό chipset περιορίζεται από την τεχνολογία LiquidCool 3.0, έναν ειδικό σύστημα ψύξης. Για σύγκριση, το Poco F3 χρησιμοποιούσε την έκδοση 1.0 αυτής της τεχνολογίας. Επίσης, οι δύο θάλαμοι ψύξης είναι 170% μεγαλύτεροι από αυτούς στο εσωτερικό του F3 GT.

Όλη αυτή την δύναμη του νέου επεξεργαστή για να μπορέσει να την εκμεταλλευτεί ο εκάστοτε χρήστης στο έπακρο, έχει συνδυαστεί και με μονάδα GPU Adreno 730 (50% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά) που θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια άριστη συνεργασία με την επίπεδη οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών. Πρόκειται για ένα πάνελ 10 bit (1 δισεκατομμύριο χρώματα) με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και μείωση φωτεινότητας PWM υψηλής συχνότητας. Η ποιότητα της οθόνης πιστοποιήθηκε από το έμπειρο team του DisplayMate και μάλιστα δόθηκε βαθμολογία A+.

Η οθόνη έχει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 480 Hz (αισθητή διαφορά από τα 360 Hz του F3, ταιριάζει περισσότερο με το F3 GT). Όπως το προηγούμενο μοντέλο GT, έτσι και αυτό έχει έντονο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια, επομένως παρέχει πρόσθετους ελέγχους με τη μορφή ειδικών κουμπιών. Έχουν δοκιμαστεί σε 100+ δημοφιλή παιχνίδια, αλλά μπορούν να χρησιμεύσουν και ως συντομεύσεις για κανονική χρήση (π.χ. εκκίνηση της κάμερας).

Γρήγορη φόρτιση κάθε στιγμή!

Το Poco F4 GT φέρει την ταχύτερη λύση φόρτισης μέχρι σήμερα με το σύστημα HyperCharge των 120W. Η μπαταρία των 4.700 mAh του τηλεφώνου μπορεί να γεμίσει στο 100% σε 17 λεπτά όταν βιάζεστε και θέλετε επάρκεια. Υπάρχει μια άλλη λειτουργία που επιτρέπει τη φόρτιση ενώ παίζετε και παράγει λιγότερη θερμότητα, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορη με χρόνο 0-100% σε 27 λεπτά. Επίσης, η Poco περιλαμβάνει ένα γωνιακό καλώδιο USB-C, το οποίο είναι πιο άνετο στη χρήση ενώ κρατάτε το τηλέφωνο οριζόντια.

Από άποψη φωτογραφικών ικανοτήτων, το F4 GT είναι εξοπλισμένο με δύο αισθητήρες εικόνας Sony, ένας αισθητήρας IMX686, ένας αισθητήρας 64 MP 1/1,73″ (0,8 μm εγγενή pixel, 1,6 μm με binning) και βρίσκεται πίσω από ένα διάφραγμα f/1,9. Επίσης, εδώ υπάρχει μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 MP (120° , f/2.2) και κάμερα macro 2 MP. Επιπλέον, υπάρχει αισθητήρας flicker.

Ο δεύτερος αισθητήρας της Sony είναι ο IMX596 των 20MP μέσα στην κάμερα selfie που έχει προσαρμοστεί σε μια μικρή οπή. Παρεμπιπτόντως, το πίσω μέρος διαθέτει οπίσθιο φωτισμό RGB, ο οποίος χρησιμοποιείται για ειδοποιήσεις, ένδειξη φόρτισης μπαταρίας και (φυσικά) κάποια πολύχρωμη προβολή όταν παίζετε παιχνίδια.

Έτσι για την σωστή του προώθηση, η Poco εισάγει μια premium υπηρεσία μετά την πώληση, η οποία δίνει στους χρήστες του F4 GT μία δωρεάν επισκευή οθόνης κατά τους πρώτους 6 μήνες ιδιοκτησίας αυτού.

Βγαίνει επίσημα προς πώληση αυτή την Πέμπτη

Επισήμως το νέο Poco F4 GT θα είναι διαθέσιμο αυτήν την Πέμπτη (28 Απριλίου) μέσω κορυφαίων διαδικτυακών καταστημάτων σε πολλές περιοχές. Θα κυκλοφορήσει σε Stealth Black, Knight Silver και Cyber ​​Yellow.

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις για να διαλέξετε: η βασική παραλλαγή των 8/128 GB των MSRP 600 € και η αναβαθμισμένη έκδοση 12/256 GB που θα κοστίζει 700 €. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η γρήγορη μνήμη LPDDR5 RAM και αποθηκευτικός χώρος UFS 3.1.

Και για να μην διατυπώνονται λανθασμένες εντυπώσεις, ναι, αυτό είναι μια παγκόσμια έκδοση του Redmi K50 Gaming.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...