Jump to content

Η πρώτη beta του Android 13 είναι τώρα διαθέσιμη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντός των χρονικών ορίων που είχε θέσει η Google παραδίδει την πρώτη beta έκδοση του Android 13. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το Android 13 beta 1 για συσκευές Pixel και ειδικότερα για μοντέλα από την γενιά 4 έως το 6 και το 6 Pro. Η εναρκτήρια beta έκδοση περιλαμβάνει μόνο τρεις νέες δυνατότητες, αλλά πλέον υπάρχουν πιο αναλυτικά στοιχεία ελέγχου αδειών για κοινόχρηστα αρχεία πολυμέσων.

Η Beta 1 περιλαμβάνει επίσης όλες τις αναβαθμίσεις από το Android 13 Developer Preview 2, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης να ζητούν οι εφαρμογές άδεια για την αποστολή ειδοποιήσεων. Θα βρείτε επίσης ένα νέο εργαλείο επιλογής φωτογραφιών, ήχο Bluetooth LE και υποστήριξη για MIDI 2.0 μέσω USB. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος  μπορεί να εγκαταστήσει την παρούσα έκδοση beta. Όπως και πριν, ωστόσο, πιθανότατα δεν θα θέλετε να φορτώσετε αυτήν την έκδοση σε ένα κύριο τηλέφωνο.

Ενώ οι εκδόσεις beta είναι γενικά πιο αξιόπιστες, η Google δεν αναμένει να επικεντρωθεί στη σταθερότητα της πλατφόρμας μέχρι τον Ιούνιο και δεν θα κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο Android 13 νωρίτερα από τον μήνα Ιούλιο. Αυτό προορίζεται περισσότερο για προγραμματιστές που θέλουν εφαρμογές έτοιμες μέχρι τη στιγμή που το λειτουργικό σύστημα είναι διαθέσιμο στο κοινό.

Αυτές οι πρώιμες εκδόσεις beta του Android δεν περιλαμβάνουν συνήθως κάθε δυνατότητα που θα εμφανιστεί μετέπειτα στους χρήστες. Η Google δεν έδειξε τον επανασχεδιασμό Material You του Android 12 μέχρι το I/O 2021 , μήνες μετά την άφιξη των πρώτων preview εκδόσεων. Ενώ η beta είναι ακόμα χρήσιμη, ίσως αξίζει να περιμένετε για το I/O 2022 τον Μάιο, εάν ενδιαφέρεστε κυρίως για αλλαγές ανώτατου επιπέδου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...