Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3250

unknown22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απ' εκεί το έχουν καταργήσει όπως και άλλες σχετικά παλιές συσκευές.

Κάνουν συχνά καθαρισμό στη συγκεκριμένη λίστα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• 2 weeks later...

Καλησπέρα :). Είπα μετά από πολύ καιρό να ξεθάψω το 3250 μου και σκέφτηκα να του κάνω ένα φορματάκι για να το "φρεσκάρω".

Όταν λοιπόν προσπαθώ να κάνω φορματ με τον συνδυασμό των πλήκτρων (3+*+πράσινο ακουστικό) μου βγάζει αυτό, ενώ το φορματ με τον κωδικό *#7370# γίνεται κανονικά :blink:. Δοκίμασα να βγάλω κάρτα μνήμης και sim αλλά βγάζει πάντα το παραπάνω μήνυμα

Λειτουργικό πρόβλημα δεν υπάρχει, αφού το τηλέφωνο ανοίγει και δουλεύει κανονικά :fool:.

Σαν έσχατη λύση είπα να κάνω επανεγκατάσταση του firmware με τον nsu, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν υπάρχει σαν επιλογή (ενώ για το n82 πχ υπάρχει) :this:

Καμία άλλη πρόταση πριν επισκεφτώ nokia shop; :worry:

Αφού το φόρμαρες ρε Στέφανε, γιατί προβληματίζεσαι; Αυτή την περίοδο με τον nsu φαίνεται κάνουν πειράματα αφού πολλές συσκευές έχουν αφαιρεθεί προσωρινά.

Αφού το φόρμαρες ρε Στέφανε, γιατί προβληματίζεσαι; Αυτή την περίοδο με τον nsu φαίνεται κάνουν πειράματα αφού πολλές συσκευές έχουν αφαιρεθεί προσωρινά.
Ναι, δε λέω. Απλά είναι σπαστικό... :O. Η συσκευή υπάρχει στο nsu, αλλά δε μου δίνει τη δυνατότητα να ξαναπεράσω το ίδιο firmware

Και αυτό λογικό είναι. Πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που σου πειτρέπει να ξαναπεράσεις την ίδια έκδοση λογισμικού. Στο Ν78 μου, πχ, με ρωτάει αν θέλω να ξαναπεράσω την 12.046.

Αν το πας όμως σε nokia shop, θα σε χρεώσουν. Άρα δεν αξίζει.

• 2 months later...

που μπορω να βρω ενα κουμπι on/off για το 3250? μιλαω και για ηλεκτρονικο καταστημα. και ποσο κοστιζει περιπου?

επισης θα ηθελα να βρω και το πανω καπακι της προσοψης. υπαρχει μονο το καπακι που ζηταω ή το δινουν και με αλλα κομματια μαζι?

που μπορω να βρω ενα κουμπι on/off για το 3250? μιλαω και για ηλεκτρονικο καταστημα. και ποσο κοστιζει περιπου?

επισης θα ηθελα να βρω και το πανω καπακι της προσοψης. υπαρχει μονο το καπακι που ζηταω ή το δινουν και με αλλα κομματια μαζι?

Εγώ από το ebay έχω πάρει ολόκληρη πρόσοψη και όλα μία χαρα. Έχει όλα όσα θες να βάλεις και είναι και πάνφθηνα!

To on/off πάει μαζί με την πρόσοψη (Το πάνω κάλυμα). Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ξεχωριστά

• 2 months later...
καμια νεα εκδοση λογισμικου δεν θα βγει για το 3250? παρατηρω διαφορα κολληματα κατα την διαρκεια που ακουω μουσικη, αλλα και κολληματα οταν απανταω ή τερματιζω μια κληση. εχω δοκιαμσει soft/hard format αλλα δεν εγινε τιποτα. εχει καποιος αλλος προβλημα με την συσκευη του?

Μη περιμένεις να βγάλει από 'δώ και πέρα.

Το 3250 είναι αρκετά παλιά συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια ψαχνω ενα τροπο να μπαινω στο μσν απο το κινητο μου με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εταιρια!

το κινητο μου ειναι νοκια 3250.

παλια ειχα βαλει το nonstop τις wind και εμπενα με το mig33.

αυτο το nonstop τωρα εχει αλλαξει.

δοκιμασα απο cosmote που λεει με 2,5 ευρω το μηνα αλλα λεει οτι δεν υποστηριζει το κινητο μου...

υπαρχει καμια λυση??

Γιατί να μην υποστηρίζει το κινητό σου; Δοκίμασε να βάλεις τις ρυθμίσεις απο ένα άλλο μοντέλο.

Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς...

Το πρόβλημα σου είναι η εφαρμογή μέσω της οποίας θα μπαίνεις στο msn, ή κάποιο πρόγραμμα πακέτων δεδομένων.

Γιατί αν είναι το δεύτερο, τι σχέση έχει η συσκευή με το πρόγραμμα δεδομένων.

Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς...

Το πρόβλημα σου είναι η εφαρμογή μέσω της οποίας θα μπαίνεις στο msn, ή κάποιο πρόγραμμα πακέτων δεδομένων.

Γιατί αν είναι το δεύτερο, τι σχέση έχει η συσκευή με το πρόγραμμα δεδομένων.

το προβλημα μου ειναι οτι το ενα εξαρταται απο το αλλο.

δηλαδη το προγραμα των 2,5 ευρω θελει συγκεκριμενη εφαρμογη. αυτην την εφαρμογη λεει οτι δεν το υποστηριζει το κινητο μου.

αλλα αν ξερεται και καποιο αλλο προγραμα πακετων οικονομικο για να μπαινω απο το κινητο μου, μου κανει...

Ποια είναι αυτή η εφαρμογή;

ελα ντε?

δε μπορω να τη δω αφου δε μπορω να τη κατεβασω στο κινητο μου.

το δοκιμαζω απο cosmote.

αν την εχει κανεις, μηπως μπορει να μου τη στειλει?

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες; Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο να πρόκειται για εφαρμογή. Μήπως δεν έχεις καταλάβει καλά; Αν πρόκειται όντως για εφαρμογή, που το αποκλείω, τουλάχιστον μάθε το όνομά της για να το ψάξουμε και μεις.

μα αφου για βαλω μσν στο κινητο πρεπει να μπω στη σελιδα της cosmote απο το κινητο μου και απο κει να κατεβασω την εφαρμογη.

ε λοιπον στη σελιδα που παω να κατεβασω, μου λεει οτι δε υποστηριζεται το κινητο και δε με αφηνει να το κατεβασω!

δε ξερω ποια εφαρμογη ειναι.

ξερετε κανενα αλλο τροπο να βαλω μσν στο κινητο μου και να μη χρεωνομαι πολλα?

• 1 month later...

προχθες και ενω δουλευε μια χαρα το τηλεφωνο, ξαφνικα σταματησε να αποκρινεται η οθονη! δεν εδειχνε τιποτα.... τα πληκτρα ειχαν φωτισμο! παταω ελαφρα την οθονη και φωτιζεται μονο με ασπρο χρωμα! και ετσι ειναι ακομη! μονο οταν παταω ελαφρα φωτιζεται η οθονη, αλλα οπως προειπα μονο με λευκο χρωμα... το τηλεφωνο κατα τα αλλα λειτουργει μια χαρα! στα τυφλα εβαλα το pin, ανοιξε και πηρα τηλεφωνο!

τι μπορει να συμβαινει? καμια ιδεα για να διορθωθει το προβλημα?

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και γω παλαιότερα στο ngage, μόνο που εμένα ήταν άσπρη μόνιμα, χωρις να την πιέζω. Τελικά χρειάστηκε αλλαγή η οθόνη και μου είπαν οτι προκλήθηκε λόγω υγρασίας.:X Πάντως απο φίλο που άλλαξε οθόνη στο 3250 επειδή την έσπασε, είχε πληρώσει αν θυμάμαι καλά γυρω στα 50-60ε μαζί με την πρόσοψη πριν 1,5 με 2 χρονια, οταν είχε πρωτοβγεί.;)