Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3250

unknown22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναί!!!!!!!!!! Παιδιά όποιος το αγοράσει πρέπει να μας πεί τι παίζει με αυτό το θέμα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Σε λιγο θα το δω απο κοντα . Ο mirrorofsorrow θα το παραλαβει

σε λιγο :D

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σε λιγο θα το δω απο κοντα . Ο mirrorofsorrow θα το παραλαβει

σε λιγο :D

:lol: σα δε ντρεπεστε :D

Τι έγινε τελικά; Το παραλάβατε να μας πείτε και εμάς;

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

Τι έγινε τελικά; Το παραλάβατε να μας πείτε και εμάς;

o mirror το πηρε :)

θα μας πουν σε λιγο εντυπωσεις.

o mirror το πηρε :)

θα μας πουν σε λιγο εντυπωσεις.

Οταν λές σε λίγο; Να περιμένω στο ακουστικό μου;:lol:

Πές τους να βάλουν και καμμιά εφαρμογή έστω java βρε παιδί μου για να δούμε το symbian signed και το java verified!

Οταν λές σε λίγο; Να περιμένω στο ακουστικό μου;:lol:

Πές τους να βάλουν και καμμιά εφαρμογή έστω java βρε παιδί μου για να δούμε το symbian signed και το java verified!

αν και θα μας τα πουν τωρα τα παιδια, φοβαμαι οτι εφαρμογες δε θα παιζουν εκτος αν υπαρχουν καποιες και για os9.1.

σε λιγο βρε, κανε υπομονη.:)

Πρωτα σχολια απο μενα λοιπον ,ερχονται εκτενεστερα του mirror :

Να ξεκινησω απο τα δυσαρεστα :

-Δοκιμασαμε να κανουμε install 5-6 βασικες εφαρμογες ,πχ fexplorer ,

και το αποτελεσμα ηταν αρνητικο,λογω symbian9.

Σε καμμια δεν ξεκινησε ουτε καν το install .

Eννοειται πως μια java εφαρμογη επαιξε.

(Ο mirror θα δοκιμασει να τρεξει τις εφαρμογες απευθειας ,χωρις install .)

-Ηχος : δυνατο το εξωτερικο ηχειο ,με τα ακουστικα του πακετου εγω δεν προλαβα να το δοκιμασω -ο mirror δεν εντυπωσιαστηκε παντως.

Εχω την εντυπωση οτι με αλλα ακουστικα θα βελτιωθει αισθητα ο ηχος παντως.

-Καμερα : Αν και βγαζει λεπτομερειες ,οι φωτος βγαινουν ξασπρισμενες .

-Βιντεο : μετριο προς ...

-Πλητρολογιο/joystick λιγο σκληρο ,πιστευω οτι συνηθιζεται ομως .

Τα καλα τωρα:

-Αψογη ποιοτητα κατασκευης ,δειχνει πολυ κλασατο απο κοντα.

-Αψογη οθονη ,θυμιζει αρκετα Ν90 .

-Το twisting part δειχνει πολυ καλο .

-αρκετα στιβαρο στο χερι

-ωραιος φωτισμος πληκτρολογιου

-καρτα microSD 512MB

-Μπαταρια δυνατη ,1100mAh

Τιμη :400€

http://img87.imageshack.us/img87/7294/dsc009711lj.th.jpg http://img385.imageshack.us/img385/2532/dsc009725ah.th.jpg http://img477.imageshack.us/img477/193/dsc009748al.th.jpg http://img385.imageshack.us/img385/1593/dsc009734ex.th.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/3541/dsc009756oe.th.jpg http://img477.imageshack.us/img477/8954/dsc009768zx.th.jpg http://img477.imageshack.us/img477/4716/dsc009772dt.th.jpg http://img488.imageshack.us/img488/7818/dsc009785zt.th.jpg

Περισσοτερα απο τον mirror !

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

512Mb στο πακετο; καλο!

δηλαδη απο ακουστικη δεν ειναι και τοσο τρομερο, μαλιστα.

οι γραμματοσειρες ειναι μικρες, ισως γι'αυτο θυμιζει Ν90.

κατι διαφορετικο απ'οτι εχουμε συνηθησει στα s60; :O

thanks nervous :)

Κατι διαφορετικο δεν προλαβα να δω .
ok, thanks ;)

κατι διαφορετικο απ'οτι εχουμε συνηθησει στα s60; :O

thanks nervous :)

Πολυ μικρη ρε παιδια η microSD !!

Ναι οντως τα γραμματα ειναι μικροτερα .

Κατι διαφορετικο δεν προλαβα να δω .

Αυτο που προσεξαμε ειναι κατι scrolling animations :

πχ επειδη δεν βαλαμε sim μεσα, τα γραμματα Εκτος συνδεσης ειναι animated ,οπως επισης και στο gallery,τα

ονοματα

Δεν δοκιμασαμε τον internet browser .

περισσοτερα εικονιδια

Αναμενουμε νεα απο τον mirror ΚΑΙ για το ραδιοφωνο.

Κατα την γνωμη μου παντως για καποιον που εχει Ν70 ,Ν90 ,δεν αξιζει η αλλαγη.

Για καποιον ομως με 6600 ,3230 , ή νεο στα symbian60 , πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του.

iPhone 5S Space Grey

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, εως καθόλου, θα σας πω το μεγάλο μου παράπονο.

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!!!

Δοκίμασα να περάσω απευθείας τον κάθε φάκελο της εφαρμογής στον φάκελο system /apps, αλλά η συσκευή δεν αναγνωρίζει τις εφαρμογές. Δεν εμφανίζεται ούτε το εικονίδιο της εφαρμογής.

Έψαξα εξονυχιστικά τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης και είδα οτι τα πάντα έχουν αλλάξει ως προς τον τρόπο που ξέραμε μεχρι σήμερα για την εγκατάσταση εφαρμογών. Πλέον ο φάκελος system εριέχει μόνο τους φακέλους install data και temp αλλά σε κανέναν απο αυτούς δεν μπαίνουν τα αρχεία μιας εφκατεστημένης εφαρμογής. Απότι είδα, τα αρχεία μπαίνουν στον φάκελο resource/apps.

Βρίσκομαι στο στάδιο του ψαίματος ακόμα, ο nervous το είδε καλύτερα απο μένα το 3250. :)

Σε λίγο πολύ περισσότερα (καλά, ίσως το σε λίγο γίνει πολύ αργότερα).

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, εως καθόλου, θα σας πω το μεγάλο μου παράπονο. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!!!

αναμενομενο δυστυχως mirror :(

γενικα ομως πως σου φαινεται; απο τα ακουστικα τελικα;

και κατι αλλο που θυμηθηκα, η επιλογη για αναβαθμιση over the air υπαρχει;

Φίλε sakali, σε καμί απερίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τα στερεοφωνικ΄αηχεία ηχεία του 6270. Πάντως απο όσο πρόλαβα να ακούσω, το ηχείο του είναι πολύ δυνατό και φαίνεται να αποτελεί ένα απο τα δυνατά σημεία της συσκευής. Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο το 6270 ωστε να μιλήσω με σιγουριά. Κια φυσικά μιλάω για την αναπαραγωγή απο τα ακουστικά.

Τα ακουστικά του λοιπόν αποτελούνται απο δύο μέρη. Το πρώτο είναι το βύσμα pop-port το οποίο καταλήγει σε ένα βύσμα 3,5 χιλιοστών δίνοντάς μας την δυνατότητα να χρησιμοποιοήσουμε ακουστικά καλύτερης ποιότητας, μέχρι και επαγγελματικά (αυτά που διαφημίζονται με το Ν91, για όσους γνωρίζουν).

Τα ακουστικά δεν είναι οι γνωστές και μη εξαιρεταίες ψείρες αλλά νέα in-ear ακουστικ΄ατα οποί αμπαίνουν ολόκληρα μέσα στο αυτί και κλείνουν τον πόρο απομονώνοντας όλους τους εξωτερικούς ήχους.

Στο πρώτο τεστ που πραγματοποίησα με το Ν70, έδειξε πως βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πάνω. Παίζει πιο δυνατά αλλά η ποιότητά του δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Βέβαια είναι ανώτερο σε όλα απο το Ν70 αλλά περίμενα περισσότερα. Δε νομίζωπάντως να είναι καλύτερο απο το 6270 μιας και σε εκείνο η διαφορά με το Ν70 ήτνα τεράστια, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ.

Υπάρχουν αρκετές ρυθμίσεις με τις περισσότερες να μην έχουν τρομερά αποτελέσματα, όταν τις πειράζεις. Βέβαια οι συνδιασμοί είναι αμέτρητοι και ίσως με τον κατάλληλο να επιτύχω αρκετά καλυτερο αποτέλεσμα. Ήδη έχω καταφέρει κάτι περισσότερο απο την πρώτη ώρα που το μεταχειριζόμουν.

Νίκο, δεν βρήκ ακάτι γαι αναβάθμιση over the air αλλά, να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω που να ψάξω. Έχεις μήπως υπόψιν σου κάποιο συγκεκριμένο μενού που υποδηλώνει την συγκεκριμένη λειτουργία;

Καλά, τελικά επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόμασταν για το Symbian OS 9.1 ως προς τη μη συμβατότητα με τις μέχρι τώρα εφαρμογές για τα προηγούμενα λειτουργικά.

Και φυσικά αυτό θα ισχύσει σε όλα τα πολυαναμενόμενα σουπερ-κινητά της Nokia όπως Ν80, Ν71, Ν91, Ν92 καθώς και τα επόμενα όπως το Ν73, Ν93 κλπ .

Δυστυχώς βλέπω η μπάλα να παίρνει και τα UIQ smartphones της Sony-Ericsson με Symbian OS 9.1, δηλαδή P990i, M600i, W950i κλπ.

Μάλλον βλέπω να περιμένουμε λίγο καιρό να δούμε τι θα γίνει με τις εφαρμογές και μετά να κάνουμε την κίνηση (πάει το Ν80, πάω για άλλο :lol: ).

Εν ολίγοις, σκούρα τα πράγματα...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Νίκο, δεν βρήκ ακάτι γαι αναβάθμιση over the air αλλά, να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω που να ψάξω. Έχεις μήπως υπόψιν σου κάποιο συγκεκριμένο μενού που υποδηλώνει την συγκεκριμένη λειτουργία;

δυστυχως δεν εχω ιδεα :O

Ούτε tiial εφαρμογές δέχεται. Υποψιάζομαι οτι oι νέες εφαρμογές ίσως δεν είναι καν μορφής sis. Οι φακέλοι που δημιουργούνται απο τις εφαρμογές που έχει ήδη εγκατεστημένες η συσκευή, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα.

Υπομονή χρειάζεται τώρα μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται οι νέες εκδόσεις των εφαρμογών που ξέραμε. Πολύ φοβάμαι οτι η ιστορία αυτή θα τραβήξει πολύ.

Τώρα το ξανασκέφτομαι να πουλήσω το Ν70. πιο λογικό μου φάινεταινα δώσω το 3250 μιας και χωρίς εφαρμογές μου είναι εντελώς άχρηστο. Ειδικά χωρίς κάποιον file explorer.

Άλλο νά'χεις την συσκευή και να παλέβεις μάταια ν αεγκαταστήσει ςέστω και μια εφαρμογή, και άλλο να το γράφεις στο θέμα της συσκευής πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

Ρε τι πάθαμε... :p :D :D

Καλημερα! :)

Δοκιμασες να εγκαταστησεις καποιο θεμα ?

(παλιοτερο ή απο σειρα 8 ?) :worry:

Εαν δεν παιζουν και τα θεματα ..τρεχα γυρευε .:spider:

iPhone 5S Space Grey

Ούτε τα θέματα υποστηρίζονται. Αναμενόμενο και μικρής σημασίας για μένα.

όσο χρησιμοποιώ την συσκευή, έχω εκτιμήσει ιδαίτερα την οθόνη του. Είναι φοβερή. Τα εικονίδια και οι γραμματοσειρές είναι πού μικρότερες απο τα παλαιότερα μοντέλα και σου δίνει την αίσθηση οτι και αυτή η οθόνη είναι μεγαλύτερης ανάλυσης απο την συνιθισμένη 208x176.

Το μενού των 12 εικονιδίων (αντί των 9) είναι όλ ατ αλεφτά και πολύ μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι τώρα πλέον λειτουργούν ως συντομέυσεις και τα πλήκτρα *, # και 0 εκτός των 1 ως 9. πολύ βολικό.

στο support page του 3250 εχει καποιες εφαρμογες για το κινητο. καταρχην αυτα υπαρχουν στο 3250; κι αν οχι, υποστηριζονται; απο επιλογες στη διαχειρηση τι εχει; επισης, μηπως στη διαχειρηση ή στο "Περι..." υπαρχει το "Over the air"; στα μηνυματα εχει επιλογη για αποθηκευση στην καρτα μνημης;

αυτα τα ολιγα :p

α, μεγεια κι απο μενα :)

Ευχαριστώ.

Τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στην διαχείρηση εφαρμογών τις έχω πειράξει όλες. Δεν γίνεται τίποτα.

Οι εφαρμογές που υπάρχουν στην σελίδα υποστήριξης του 3250, υπάρχουν όλες εγκατεστημένες. Απλά χρησιμεύουν να τις ανακτήσεις αν κάνεις μορφοποίηση σε κάρτα και συσκευή και τις χάσεις.

Στα περι... της συσκευής δεν υπάρχει κάτι για την σπιτική αναβάθμιση. Γενικά, δεν έχω βρεί κάτι που να υποδηλώνει οτι η συσκευή υποστηρίζει την συγκεκριμένη δυνατότητα.