aledjo Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 λοιπον παιδια μετα απο 100 προσπαθειες το κινητο αναψε. φυσικα εκανα γρηγορα back up επαφες και μυνηματα κτλ. πηγα να κανω format και ΔΕΝ εκανε. το πηγα σε ενα nokia-shop και μου εκανε αναβαθμιση και δουλεψε! τωρα εχω την εκδοση 4.60 σωθηκα..... thanks παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 λοιπον παιδια μετα απο 100 προσπαθειες το κινητο αναψε. φυσικα εκανα γρηγορα back up επαφες και μυνηματα κτλ. πηγα να κανω format και ΔΕΝ εκανε. το πηγα σε ενα nokia-shop και μου εκανε αναβαθμιση και δουλεψε! τωρα εχω την εκδοση 4.60 σωθηκα..... thanks παιδια. 4.60???στο ιντερνετ η τελευταια που κυκλοφορει ειναι η 4.14. πολυ ωραια,για μια ακομα φορα η νοκια μας εκλασε..... Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 λοιπον,θελω να αλλαξω καλλυματα και τζαμακι στο κιν.στα νοκια clubs δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα.που μπορω να βρω,και επισης πως μπορω να τα αλλαξω??ξερει κανεις?? Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 λοιπον,θελω να αλλαξω καλλυματα και τζαμακι στο κιν.στα νοκια clubs δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα.που μπορω να βρω,και επισης πως μπορω να τα αλλαξω??ξερει κανεις?? Θα πας πολύ απλά στο ebay και θα ψάξεις για Nokia 3250 Cover θα βρεις πολλά εκεί (εγώ από εκεί πήρα για το 3250 ώστε όταν είναι να το πουλήσω να του τα αλλάξω), και σε πολύ καλές τιμές βεβαίως! Το πήρα εγώ μαζί με έξοδα αποστολής γύρω στα 25-27 ευρώ! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Θα πας πολύ απλά στο ebay και θα ψάξεις για Nokia 3250 Cover θα βρεις πολλά εκεί (εγώ από εκεί πήρα για το 3250 ώστε όταν είναι να το πουλήσω να του τα αλλάξω), και σε πολύ καλές τιμές βεβαίως! Το πήρα εγώ μαζί με έξοδα αποστολής γύρω στα 25-27 ευρώ! και πως βγαινουν τα παλια καλυμματα χωρις να χαλασει το κινητο??? Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 και πως βγαινουν τα παλια καλυμματα χωρις να χαλασει το κινητο??? Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=XnR6UqP3O2Y Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=XnR6UqP3O2Y ευχαριστω για την βοηθεια φιλος.απλα οταν ελεγα πως θα βγαλω τα παλια καλυμματα χωρις το εξοπλισμο....η αλλιως, που θα βρω τον εξοπλισμο!!!! Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 σιγα ρε παιδια, ποσο να πιασει να το πουλησετε αυτο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 σιγα ρε παιδια, ποσο να πιασει να το πουλησετε αυτο το κινητο? δεν το συζηταω για πουλημα, για μενα το λεω, για να το εχω σαν 2ο κινητο τουλαχιστον. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 σιγα ρε παιδια, ποσο να πιασει να το πουλησετε αυτο το κινητο? αν ειναι σε σχτικα καλη κατασταση πιανει απο 160-200 ευρω.μπορει και παραπανω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 μετα απο hard format δεν αναβουν τα led στο πληκτρολογιο.ουτε φαινονται οι γραμουλες της μπαταριας.γιατι ετσι? γνωριζεται γιατι το κανει αυτο? α,και κολλαει υπερβολικα!να το παω σε νοκια κλαμπ?τι να το κανω?αναβαθμιση δεν μπορω να κανω με το software updater,γιατι βγαζει καποιο μνμ οτι χαθηκε η συνδεση ή υπαρχει firewall.με κλειστο το τειχος προστασιας( vista ), χωρις firewall και κλειστο και το antivirus βγαζει το μνμ που προειπα. α,και το φως της οθονης δεν σβηνει με τπτ!!!!! ειναι ποση ωρα αναμενο.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Κάνε ξανά hard format και ενημέρωσε μας. Κάποιο κόλλημα έφαγε, ποιος ξέρει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juiced Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 tsekarete to diko m 3250 kai peste m an sas aresei to xroma (aspro) (kokkino me sprei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Κάνε ξανά hard format και ενημέρωσε μας. Κάποιο κόλλημα έφαγε, ποιος ξέρει... τελικα εβγαλα την καρτα μνημης και το κινητο ειναι μια χαρα.μονο με την καρτα μνημης εχει προβλημα.θα παρω αλλη καρτα ομως(2 γκιγκα) και ετσι δεν χρειαζεται να φορμαρω την 512 που εχω. @juiced το ασπρο μου αρεσε περισσοτερο.το κοκκινο οχι και τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juiced Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 τελικα εβγαλα την καρτα μνημης και το κινητο ειναι μια χαρα.μονο με την καρτα μνημης εχει προβλημα.θα παρω αλλη καρτα ομως(2 γκιγκα) και ετσι δεν χρειαζεται να φορμαρω την 512 που εχω. @juiced το ασπρο μου αρεσε περισσοτερο.το κοκκινο οχι και τοσο. to aspro to xo diorthosei kai allo kai exei ginei polu kalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 juiced θα σε παρακαλούσα να μη χρησιμοποιείς Greeklish αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικό λόγος που δεν σου επιτρέπει την χρήση Ελληνικών. Και αυτό διότι το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο, κουραστικό και τέλος καθίσταται η αναζήτηση άχρηστη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 καλυτερα θα ηταν να το εκανεσ ολο ασπρο+ασπρο πληκτρολογιο και να εβαζες ενα black theme.απιστευτο θα ειναι. offtopic: μπορεις να μου πεις πως τα βαφεις?γενικα ολη την διαδικασιa και τι εργαλεια χρειαζεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juiced Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μονο το κοκκινο εχω βαψει και αυτο εφευγε το χρωμα..για το ασπρο εχω μια ασπρη ταινια γυαλιστερη που την εχω βαλει και ειναι κολιμενη στα πλαινα και εχει κολιθει και κατω απο την οθονη δεν ξερω πως να σου δωσω να καταλαβεις επισης κατι που μπορει να κανεις ειναι να βαλεις κοκκινο πληκτρολογιο πως? απλα βαλε κοκκινη μονοτικη ταινια κατω απο το πληκτρολογιο δηλαδη πανω στα ledakia οσο για το ασπρο σημερα το κανα απο την αρχη και εχει βγει τελειο σαν βαμενο και ουτε φευγει τιποτα δεν παθαινει..το μονο που χρειαζεσε ειναι ενα κατσαβιδι να το λυσεις ολο ενα κατσαβιδι χρειαζετε δν θελει παραπανω εγω το πηρα 1 ευρω και το χω λυσει πολλες φορες για να βρεις αυτο το κατσαβιδι πηγενε σε εναν ηλεκτρονικο και δειξτου τη βηδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 thanks για τις πληροφοριες.θα πειραματιστω κατα τον ιουλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juiced Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 thanks για τις πληροφοριες.θα πειραματιστω κατα τον ιουλιο! θα περιμενω να δω το κινητο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 thanks για τις πληροφοριες.θα πειραματιστω κατα τον ιουλιο! θα περιμενω να δω το κινητο σου! τελικα δεν εκανα τιποτα με το κινητο.βαριεμαι.... λοιπον,στο θεμα μας τωρα. εδω και ποση ωρα προσπαθω να συνδεσω το κινητο μεσω usb σε pc suite mode αλλα δεν συνδεεται.ενω βγαζει το εικονιδιο στο κινητο οτι συνδεθηκε με το καλωδιο, o υπολογιστης δεν το αναγνωριζει καθολου.πρεπει να το συνδεσω με καλωδιο και oxi me bluetooth.πως θα το κανω ομως; καμια βοηθεια???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Μου τα χε κανει και μενα αυτα τα κουλα δοκιμασε να κανεις επανεγκατασταση της εφαρμογης pc suite για το κινητο μεσα απο το μενου του pc suite/help/install phone application Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 τελικα το συνδεσα αλλα δεν θυμαμαι τι και πως το εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 που ειναι το νοκια 3250 στο site της νοκια?δεν το βρισκω πουθενα!καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 http://www.nokia.com.gr/A4328009 http://europe.nokia.com/A4151098 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts