Jump to content

Εικόνες με πρωταγωνιστή το Pixel Watch δίπλα σε ένα Apple Watch και ένα Galaxy Watch


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμπτωση ή απλώς μια εντελώς περίεργη η ιστορία το συμβάν του Σαββατοκύριακου με την “τυχαία” φωτογραφία ενός ξεχασμένου Google Pixel Watch σε ένα εστιατόριο στο Σικάγο; Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος, αλλά υπάρχουν φωτογραφίες του smartwatch και φαίνεται ότι ο χρήστης που ανέβασε αυτό το οπτικό υλικό, μετά από λίγο ανάρτησε και πληροφορίες σχετικά με την νέα αυτή wearable συσκευή.

Υπάρχει μάλιστα εικόνα του επερχόμενου Pixel Watch δίπλα σε ένα Apple Watch 40mm και ένα Galaxy Watch 46mm. Το νέο αυτό ρολόι σαφώς δείχνει να είναι κομψό, μικρότερο σχεδιασμό από το ρολόι της Samsung και ταιριάζει περισσότερο με το μέγεθος του Apple Watch. Ο χρήστης που μοιράστηκε το όλο περιεχόμενο, πρόσθεσε ότι το ρολόι έχει πάχος περίπου μισή ίντσα και διάμετρο 1,5 ίντσας. Δείτε την παρακάτω εικόνα:

Στο χέρι του εν λόγου χρήστη, βλέπουμε φορεμένα τα Pixel Watch και Galaxy Watch και έτσι γίνεται αντιληπτό το θέμα περί μεγεθών των δύο συσκευών. Η απορία όλων είναι εάν η στρογγυλεμένη σχεδίαση χωρίς στεφάνη είναι λιγότερο ανθεκτική από τη σχεδίαση της Samsung, κάτι που φοβίζει σε πιθανά σημάδια χρήσης και γενικά σε κάποια απρόσμενη καταστροφή της οθόνης.

Ο ανυπόμονος χρήστης προσπάθησε να φορτίσει το ρολόι μέσω δύο φορτιστών Qi και μέσω της λειτουργίας αντίστροφης ασύρματης φόρτισης στα Galaxy Z Fold 3 και Pixel 6, αλλά χωρίς καμία επιτυχία. Οι φορτιστές εντοπίζουν για λίγο το ρολόι αλλά δεν το φορτίζουν στην πραγματικότητα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...