Jump to content

Είσοδο στην αγορά κάνει ο αισθητήρας κάμερας Sony IMX866 μέσω του Vivo X80


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπροστά μας έχουμε μια εβδομάδα που θα έχει σίγουρα πλούσια επικαιρότητα και μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί και η ανακοίνωση της σειράς Vivo X80! H νέα σειρά ναυαρχίδων, η οποία λέγεται ότι αποτελείται από τα Vivo X80, X80 Pro και X80 Pro+, έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι φέρει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα κάμερας Sony IMX866.

Ανάρτηση στο Weibo καθιστά απολύτως ξεκάθαρο πως η σειρά Vivo X80 θα είναι εξοπλισμένη με τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα Sony IMX866 RGBW, ο οποίος θα διαδεχθεί τον IMX766. Ο αισθητήρας IMX766 εμφανίζεται στη σειρά Vivo X70, στο Xiaomi 12 Pro, στο Realme GT 2 Pro και σε πολλά άλλα smartphones.

Ο διάδοχός του έρχεται με RGBW αντί για το φίλτρο Quad Bayer και έτσι, εξασφαλίζει πολύ βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό θα συνδυαστεί με τον ISP V1+ της Vivo, την αντι-ανακλαστική επίστρωση Zeiss T και την υποστήριξη μια νέας λειτουργίας σταθεροποίησης. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή μιας βελτιωμένης εμπειρίας κάμερας σε αυτό το νέο μοντέλο τηλεφώνου.

Το chip απεικόνισης V1+ της Vivo προορίζεται να βελτιώσει τη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό μειώνοντας το θόρυβο, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα, την ακρίβεια των χρωμάτων και πολλά άλλα.

Η Vivo ανέφερε επίσης τον αισθητήρα GNV 1/1,3” της Samsung σε ένα από τα teaser της. Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα από τα τηλέφωνα Vivo X80, πιθανώς το high-end Vivo X80 Pro+. Τα άλλα δύο μοντέλα είναι πιθανό να ενσωματώνουν τον νέο αισθητήρα της Sony.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές, η σειρά Vivo X80 έχει επιβεβαιωθεί ότι έρχεται με το MediaTek Dimensity 9000 ως μία από τις επιλογές chipset. Αυτό θα έχει βαθιά ενοποίηση με τον ISP V1+ για καλύτερες κάμερες και είναι ενδιαφέρον, η δυνατότητα εκτέλεσης παιχνιδιών στα 90fps ή 120fp. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μια παραλλαγή SoC Snapdragon 8 Gen 1.

Τα τηλέφωνα είναι πιθανό να υποστηρίζουν οθόνη 120 Hz, Android 12 με OriginOS Ocean, κάμερες 50 MP, δυνατότητες γρήγορης φόρτισης κ.ά.

Περισσότερες επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στην εκδήλωση έναρξης, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...