Jump to content

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Galaxy Z Fold 4 θα είναι ίδια με του Z Fold 3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας παρουσίασης του Galaxy Z Fold 4 (φέτος τον Αύγουστο), οι πρώτες διαρροές αρχίζουν να εμφανίζονται καθώς η εταιρεία λαμβάνει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Πριν από λίγες μέρες, οι μπαταρίες Galaxy Z Fold 4 εντοπίστηκαν στην αρχή πιστοποίησης SafetyKorea. Ωστόσο, οι πληροφορίες ήταν αρκετά σπάνιες και δεν διέθεταν ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τη συνολική χωρητικότητα. Τότε, είχαμε μόνο εικόνες χωρίς κατάλληλες περιγραφές, πλέον όμως υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες.

Οι άνθρωποι του GalaxyClub κατάφεραν να ανακαλύψουν τις προδιαγραφές και σύμφωνα με αυτούς, το Samsung Galaxy Z Fold 4 δεν θα φέρει καμία έκπληξη στη χωρητικότητα της μπαταρίας. Το τηλέφωνο θα έχει την ίδια χωρητικότητα που βρίσκεται στο Galaxy Z Fold 3. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η χωρητικότητα του Galaxy Z Fold 3 είναι αρκετά καλή με 4.400 mAh. Τα πρώτα αναδιπλούμενα smartphones δυσκολεύτηκαν σε αυτήν την πτυχή, λόγω των προκλήσεων που εμπλέκονται στην κατασκευή. Ευτυχώς, το Z Fold 4 δεν θα θυσιάσει τη χωρητικότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία εξακολουθεί να προσφέρει πιο λεπτό σχεδιασμό και βελτιωμένο υλικό κάμερας. Έτσι, αυτή είναι μια άλλη απόδειξη ότι η Samsung κατάφερε να κάνει τη συσκευή καλύτερη χωρίς να θυσιάσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Το Galaxy Z Fold 4 χρησιμοποιεί τη σχεδίαση διπλής κυψέλης που συναντάμε σε πολλά smartphones στις μέρες μας. Μία από τις μπαταρίες του έρχεται με χωρητικότητα 2.002 mAh. Η δεύτερη μπαταρία διαθέτει συνολική χωρητικότητα 2.268 mAh. Επομένως, η συνολική χωρητικότητα είναι 4.270 mAh, η οποία είναι ισοδύναμη με τη συνολική χωρητικότητα του Z Fold 3.

Δεν αποκλείεται το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο να εξακολουθεί να φορτίζει με ισχύ στα 25 W, καθώς η Samsung διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...