Jump to content

Μπορεί και φέτος η Samsung να αναδείξει το νέο της headset Galaxy VR;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο επικρατέστερος ορισμός για την εικονική πραγματικότητα αναφέρεται σε ένα μέσο το οποίο αποτελείται “από αλληλεπιδραστικές εξομοιώσεις με υπολογιστή, οι οποίες αισθάνονται την θέση και τις ενέργειες του χρήστη” και ναι, αυτό δείχνει να είναι συναρπαστικό! Παρόλο που κάποιοι θεώρησαν πως αυτή η τεχνολογία απαιτεί ακόμη πολλά χρόνια για να απογειωθεί, τώρα τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν γρήγορα. Η Apple εργάζεται σκληρά για τα headset VR/AR της και το Facebook (Meta) θέλει να αγκαλιάσει το metaverse, κάτι που δεν μπορεί να γίνει σωστά χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό VR. Εν τω μεταξύ, η Samsung είχε μια ιδέα για το VR με τα headset Gear VR, αλλά τώρα η εταιρεία θέλει να βελτιώσει τη θέση της. Μια νέα κατάθεση εμπορικού σήματος, που ανακαλύφθηκε από τους ανθρώπους της σελίδας LetsGoDigital, δείχνει ότι η Samsung εργάζεται πάνω σε ένα νέο σετ μικροφώνου-ακουστικού εικονικής πραγματικότητας με την επωνυμία Galaxy.

Οι σχετικές αιτήσεις εμπορικών σημάτων υποβλήθηκαν στις 30 Μαρτίου 2022 από τη Samsung Electronics στο WIPO (World Intellectual Property Office), αλλά υπάρχει μια άλλη αίτηση εμπορικού σήματος που κατατέθηκε στην Αυστρία με το ίδιο όνομα που χρονολογείται από το 2018.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η αυστριακή εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης το όνομα “Galaxy 360”, δίνοντας στη Samsung κάποιο περιθώριο ελιγμών με το όνομα των μελλοντικών ακουστικών VR ή απλώς υποδεικνύοντας μια παλιά ιδέα που δυνητικά έχει διαγραφεί από τις καταθέσεις νέων εμπορικών σημάτων.

Πότε θα δούμε από την Samsung αυτή την συσκευή;

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου Mobile World Congress στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Samsung, Han Jong-hee, ανακοίνωσε επίσημα ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια συσκευή εικονικής πραγματικότητας.

Κανονικά, οι εφαρμογές εμπορικών σημάτων υποβάλλονται πολύ κοντά στην πραγματική αποκάλυψη μιας συσκευής. Συνολικά, οι πιθανότητες είναι μεγάλες για ένα headset Galaxy VR να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή φέτος, άρα θα κάνουμε λίγη υπομονή!
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...