Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο ηχο πως ειναι,καλυτερα απο τα "μαμα" ? :)

Έχουν πιο δυνατό μπάσσο θα έλεγα. Λιγο αργει να ανταποκριθει στον τηλεχειρισμο παντως. Το ραδιο δεν αλλαζει σταθμους, και στο player δεν κανει fast forward πατωντας το >> παρατεταμενα

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχουν πιο δυνατό μπάσσο θα έλεγα. Λιγο αργει να ανταποκριθει στον τηλεχειρισμο παντως. Το ραδιο δεν αλλαζει σταθμους, και στο player δεν κανει fast forward πατωντας το >> παρατεταμενα

Δηλαδη με λιγα λογια "μαπα" το καρπουζι.παντως για τοσο ακριβα ακουστικα οι παραπανω λειτουργιες που ανεφερς θα πρεπει να ηταν στανταρ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να αλλάξω τον ήχο της υπενθύμισης?

Είχατε αναφέρει κάποιο hack prog...μπορείτε να δώσετε ένα link κ ένα tutorial για εμάς τους αδαείς...με το αντικείμενο?

..............................................http://www.4troxoi.gr/phpBB2/images/smiles/hmmm.gif

Ι need a six month vacation, twice a year.

Λοιπόν, το πηρα γιατι δεν βρηκα πουθενα τα απλα.

Εκανα την καρδια μου πετρα και εδωσα 45 ευρω,ελπιζω να αντεξουν πολυ περισσοτερο απτον προκατοχο τους.

Οποιος εχει καμια απορια ας ρωτησει...εκτος του πως στο διαλο τα φορανε, αυτο ακομα δεν το εχω εξακριβωσει

πουθενα στον νετ μπορουμε να τα βρουμε?

επισης ρε παιδια,ποσο εχει ενας φορτιστης για το κινητο μας?κ θα τον βρω μονο στα service points?

Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

Δηλαδη με λιγα λογια "μαπα" το καρπουζι.παντως για τοσο ακριβα ακουστικα οι παραπανω λειτουργιες που ανεφερς θα πρεπει να ηταν στανταρ.:)

Κάπως έτσι. Φυσικα δεν ειναι το ιδιο και για τα αλλα κινητα. Σε 3-4 συγκεκριμενα το διευκρινηζει οτι δουλευει αυτο το feature. Τα ακουστικα ειναι οντως πανακριβα και η ποιοτητα κατασκευης τους δεν εχει καμια διαφορα (περα απτο πιο χοντρο καλωδιο απτο remote ως το καλωδιο συνδεσης). Το θεμα ειναι οτι δεν εβρισκα τα "απλα" πουθενα.

Απλα ειναι πολυ ομορφα.

πουθενα στον νετ μπορουμε να τα βρουμε?

επισης ρε παιδια,ποσο εχει ενας φορτιστης για το κινητο μας?κ θα τον βρω μονο στα service points?

Στο internet υπαρχουν, τα ειχα δει γυρω στα 26ευρω απο γερμανικο μαγαζι. Αλλα με τα εξοδα αποστολης κλπ....

τα stereo ακουστηκα με bluetooth δεν είναι καλύτερα;

Οταν κερδισω το lotto θα μου περισσευουν 110ευρω για ακουστικα:wacko:

Ασε που δεν κανουν για το δικο μας

καλησπερα σε ολους.ειμαι νεο μελος στο forum απο σημερα.

η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω το w800ι σαν remote control για την τηλεοραση.

καλησπερα σε ολους.ειμαι νεο μελος στο forum απο σημερα.

η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω το w800ι σαν remote control για την τηλεοραση.

Καλώς όρισες λοιπόν φίλε στην παρέα μας! :)

Τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται, παρά μόνο με κινητά που έχουν λειτουργικό σύστημα όπως Symbian κλπ και δέχονται "πραγματικές" εφαρμογές.

Στη γκάμα της SE τέτοια κινητά είναι τα P series, M series και από τη σειρά Walkman, το W950.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Πόσο κοστίζει η αλλαγή του joystick εκτός εγγύησης?

Πόσο χρόνο παίρνει η επισκευή?

45 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Για τον χρόνο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εξαρτάται από το σέρβις.

Στο internet υπαρχουν, τα ειχα δει γυρω στα 26ευρω απο γερμανικο μαγαζι. Αλλα με τα εξοδα αποστολης κλπ....

26Ε για εναν φορτιστη??ημαρτον..

Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

Sorry στα ακουστικα στο net αναφερομουν, απλα ξεχασα να σβησω την γραμμη απ'την παραθεση :O

Διαπίστωσα και το πρώτο bug σήμερα, αν σε πάρουν τηλέφωνο μετά δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο. Θέλει να το ξε- και να το επανασυνδέσεις. Ελπίζω με κάποια μελλοντική αναβάθμιση να λυθεί

:stupid:

Διαπίστωσα και το πρώτο bug σήμερα, αν σε πάρουν τηλέφωνο μετά δεν λειτουργεί το τηλεχειριστήριο. Θέλει να το ξε- και να το επανασυνδέσεις. Ελπίζω με κάποια μελλοντική αναβάθμιση να λυθεί

:stupid:

:blink: :blink:

Τα .hid εννοείς;

Τι σχέση έχουν με τις κλήσεις;

:blink: :blink:

Τα .hid εννοείς;

Τι σχέση έχουν με τις κλήσεις;

Όχι, για τα ακουστικά μιλάω, με το δικό τους τηλεχειριστήριο.

οποιος μπορει παρακαλω ας δωσει καποιο λινκ για τα καινουργια ακουστικα κ για φορτιστη.thnx
Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

Δεν χρειαζετε φιλε μου να παρεις γνησιο φορτιστη πηγαινε στην vodafone και παρε εναν φορτιστη με 12 ε καπου εκει εχει και εισαι μια χαρα...

Δεν χρειαζετε φιλε μου να παρεις γνησιο φορτιστη πηγαινε στην vodafone και παρε εναν φορτιστη με 12 ε καπου εκει εχει και εισαι μια χαρα...

α υπαρχουν κ μη γνησιοι???:blink: δεν το ξερα!:worry: thnx παντως.:)

Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ

Pε παιδιά που μπορώ να κατεβασω το λογισμικό του w800 απο ιντερνετ να το κατεβασω απο το ιντερνετ γιατι εχασα το cd του να τι βάλω στον υπολογιστή;

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Έχω το συγκεκριμένο κινητό. Το ανάβω, εμφανίζεται η άσπρη οθόνη. Σβήνει η οθόνη και ανάβει ξανα... Αυτό κάνει, αναβοσβήνει συνεχώς! Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λύση πριν το σερβις?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ανοίγει το κινητό όπως είπα. Απλώς αναβοσβήνει η οθόνη... Δεν μπορείς να κάνεις format όπως τα νόκια με κλειστό το κινητό?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Sony Ericsson W800i