Giorgosk80 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 Παιδια δε ξερω εντω στο Ελλαντα παντως αυτη που εχω βρει απο το ebay δεν καλυπτονται τα πληκτρα και δινει δωρο το screen protector. Παντως ενα φιλαρακι μου που εχει βαλει μια τετοια θηκη σε ενα 6230i δεν αντιμετωπιζει μεγαλο προβλημα με τα πληκτρα,η αισθηση ομως οταν θεσ να γραψεισ μνμ δεν ειναι και οτι καλυτερο.....:( :( :( Ε γιατι νομιζεις αυτες που δινουν στην Ελλαδα ειναι ελληνικες,απλα διαφερουν αλαλογως απο που τις προμηθευοντε.Και εμενα δεν μου αρεσουν οι προσοψεις..δεν τις ευχαριστιεμαι με θηκη..αλλα φοβαμαι μην γινει κατι..ειδικα οταν σου πεφτει για πρωτη φορα κατω το κινητο... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 HELP Edit: Service point Που έχει στη Θεσσαλονικη; :wacko: Δωδεκανήσου 21 στον 2ο. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mozzergr Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Και εμένα έτσι έγινε μέχρι που έκανα την ολική επαναφορά ρυθμίσεων και ξαναεμφανίστηκαν τα Ελληνικά (και τα Shqip). Το μόνο κακό αν δεν έχεις κάνει backup είναι ότι τα χάνεις όλα και πρέπει να ξανακάνεις τις ρυθμίσεις φτου και από την αρχή. 1.καλή χρονιά 2.ευχαριστώ για την απάντηση πριν προχωρήσς στη λύση που μου προτείνεις.. 3.τι εννοείς 'τα χάνεις όλα'? ποια ολα? επαφές? μηνύματα? ή ρυθμίσεις? 4. εεε τι ειναι τα shqip? κ παλι ευχαριστω.. Παράθεση God give me patience.. Just no more conversations.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 4. εεε τι ειναι τα shqip? Αλβανικά Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ε γιατι νομιζεις αυτες που δινουν στην Ελλαδα ειναι ελληνικες,απλα διαφερουν αλαλογως απο που τις προμηθευοντε.Και εμενα δεν μου αρεσουν οι προσοψεις..δεν τις ευχαριστιεμαι με θηκη..αλλα φοβαμαι μην γινει κατι..ειδικα οταν σου πεφτει για πρωτη φορα κατω το κινητο... :cry: Εχεις δικιο αδελφε...απολυτο!! Ετσι και σου πεσει κατω κινητο 400€ αρχιζεις να κλαις:cry: :cry: :cry: Πιστευω μεσα στη βδομαδα να το φερει καποιο Vodafone shop να παω να το τσιμπησω(εχει ενα φιλαρακι αναβαθμιση εκει...) Παιρνοντας το απο Vodafone shop δεν χρειαζεται να ανυσηχω ετσι??? Δεν ειναι live η συσκευη....???(ευτηχως που δεν της εβαλε χερι η Vodafone!!!) Ααα και κατι αλλο,η Vodafone στις συσκευες της (live) δινει 2 χρονια εγγυηση..Το ιδιο θα ισχυει και στο W800 που δεν ειναι live συσκευη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Εχεις δικιο αδελφε...απολυτο!! Ετσι και σου πεσει κατω κινητο 400€ αρχιζεις να κλαις:cry: :cry: :cry: Πιστευω μεσα στη βδομαδα να το φερει καποιο Vodafone shop να παω να το τσιμπησω(εχει ενα φιλαρακι αναβαθμιση εκει...) Παιρνοντας το απο Vodafone shop δεν χρειαζεται να ανυσηχω ετσι??? Δεν ειναι live η συσκευη....???(ευτηχως που δεν της εβαλε χερι η Vodafone!!!) Ααα και κατι αλλο,η Vodafone στις συσκευες της (live) δινει 2 χρονια εγγυηση..Το ιδιο θα ισχυει και στο W800 που δεν ειναι live συσκευη?? Καλησπερα.ολα τα κινητα της sony ericsson απο περυσι τον Ιουνιο καλυπτονται απο 2 χρονια εγγυηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Καλησπέρα και από εμένα :) . Αγόρασα την θήκη σιλικόνης και είναι super!!! Πραγματικά αγκαλιάζει το κινητό και επιτρέπει άνετη λειτουργία του χωρίς να χρειάζεται να την βγάζεις ;) (κάρτα μνήμης, Φώτο κτλ) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Aπο που αν επιτρέπεται; Κάποια φωτογραφία? Thanx :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Aπο που αν επιτρέπεται; Κάποια φωτογραφία? Thanx :D Εγω την πηρα απο εδω : http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_98_107&products_id=1677 Το επισημο σιτε με θηκες σιλικονης και πολυ μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων ειναι εδω : http://shop.pivothk.com/ Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 To ice πηρες?Αν ναι τι χρωμα ειναι γιατι στο επισημο site δεν υπαρχει τετοιο χρωμα. Ειναι μηπως το Light Blue ? H το white? Σ'ευχαριστω :) Επισης ψαχνοντας στο play βρηκα και αυτην την ζελατινα προστασιας για την οθονη: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2453 αλλα νομιζω λιγο τσιμπαει η τιμη. Εσεις τι λετε, εχετε βρει μηπως τιποτα πιο φθηνο; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ειναι το white. Παραγγειλε το απο εδω http://shop.pivothk.com/ το Screen Protector με 5$ + 1.5$ μεταφορικα Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Καλησπέρα και από εμένα :) . Αγόρασα την θήκη σιλικόνης και είναι super!!! Πραγματικά αγκαλιάζει το κινητό και επιτρέπει άνετη λειτουργία του χωρίς να χρειάζεται να την βγάζεις ;) (κάρτα μνήμης, Φώτο κτλ) Και εγω την περιμενω... ΣΜΣ γραφεις ανετα αφου ειναι καλυμενα τα κουμπια?πρεπει να ειναι λεπτη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Και εγω την περιμενω... ΣΜΣ γραφεις ανετα αφου ειναι καλυμενα τα κουμπια?πρεπει να ειναι λεπτη ε? Έχει καλή αίσθηση αλλά θέλει λίγο να την συνηθίσεις. Βασικά το μεγάλο θετικό είναι πως αγκαλιάζει το κινητό σαν γάντι και πραγματικά κάποιος μπορεί να κολλήσει για λίγο μέχρι να καταλάβει πως είναι θήκη!! Είναι πολύ μαλακή και αντιολισθητική (σούπερ για το αυτοκίνητο). Από πάχος είναι κανονική προς το λεπτή. Στο μονο που δεν τα παει πολυ καλα ειναι λιγο με το joystick οπου με την θηκη μοιαζει λιγο.... βυθισμενο. Είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει ;) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καλημέρα και καλη χρονια σε ολους! Θα επανελθω στο θεμα της μπαταριας.Προσφατα τελικα αγορασα το κινητο.Αλλα οπως πολλοι εδω μεσα εχω προβλημα με την φορτιση...Δεν ολοκληρωνεται ποτε η φορτιση... Θα ηθελα να ρωτησω αν καταφερε καποιος να διορθωσει αυτο το προβλημα σε Sony Center εδω στην Θεσ/νικη και πως?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Έχει καλή αίσθηση αλλά θέλει λίγο να την συνηθίσεις. Βασικά το μεγάλο θετικό είναι πως αγκαλιάζει το κινητό σαν γάντι και πραγματικά κάποιος μπορεί να κολλήσει για λίγο μέχρι να καταλάβει πως είναι θήκη!! Είναι πολύ μαλακή και αντιολισθητική (σούπερ για το αυτοκίνητο). Από πάχος είναι κανονική προς το λεπτή. Στο μονο που δεν τα παει πολυ καλα ειναι λιγο με το joystick οπου με την θηκη μοιαζει λιγο.... βυθισμενο. Είμαι σίγουρος πως θα σου αρέσει ;) Την πηρα και εγω σημερα,σωστα αυτα που λες,το μονο που με δυσκολευει ειναι το τζοιστικ που ειναι βυθισμενο λιγο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Καλημέρα και καλη χρονια σε ολους! Θα επανελθω στο θεμα της μπαταριας.Προσφατα τελικα αγορασα το κινητο.Αλλα οπως πολλοι εδω μεσα εχω προβλημα με την φορτιση...Δεν ολοκληρωνεται ποτε η φορτιση... Θα ηθελα να ρωτησω αν καταφερε καποιος να διορθωσει αυτο το προβλημα σε Sony Center εδω στην Θεσ/νικη και πως?? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση!! Μετά από 4 σχεδόν εβδομάδες που έχω το W800 στην κατοχή μου & ύστερα από 3 επισκέψεις στο service της SE, μπορώ να ανακοινώσω πως ΝΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!! :) Το service της SE στη Θεσσαλονίκη (που έλυσε τελικά το πρόβλημα) βρίσκεται στη Δωδεκανήσου 21 στον 2ο όροφο (τηλ. 2310500500). Καλή Χρονιά σε όλους! Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdjay Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 hi paides...kserei kaneis kana site me java games gia w800i? γιά ρίξε μιά ματιά στο http://www.myw800.net. Παράθεση feel the confusion with the POWER of 3G!:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Μετά από 4 σχεδόν εβδομάδες που έχω το W800 στην κατοχή μου & ύστερα από 3 επισκέψεις στο service της SE, μπορώ να ανακοινώσω πως ΝΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!! :) Το service της SE στη Θεσσαλονίκη (που έλυσε τελικά το πρόβλημα) βρίσκεται στη Δωδεκανήσου 21 στον 2ο όροφο (τηλ. 2310500500). Καλή Χρονιά σε όλους! Ευχαριστω!! Θα το δοκιμασω..... και εγω!!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Μετά από 4 σχεδόν εβδομάδες που έχω το W800 στην κατοχή μου & ύστερα από 3 επισκέψεις στο service της SE, μπορώ να ανακοινώσω πως ΝΑΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!! :) Το service της SE στη Θεσσαλονίκη (που έλυσε τελικά το πρόβλημα) βρίσκεται στη Δωδεκανήσου 21 στον 2ο όροφο (τηλ. 2310500500). Καλή Χρονιά σε όλους! sory για ενοχληση παλι.... η διαδικασια για να το λυσω ειναι : απλα πηγαινω εκει και τους λεω το προβλημα? Θα καταλαβουν ή θα περασω απο 40 κυματα μεχρι να διορθωθει οπως και εσυ? Ειναι γνωστο το προβλημα πια σε αυτους ή θα μου λενε για αναβαθμιση λογισμικου και τετοια... Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τον χρονο σου!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wew Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Ανακαλυψα ενα μικρο bug στις αναπαντητες κλησεις και συγκεκριμενα: Οταν καποιος σου κανει μια αναπαντητη κληση και δεν την δεις και στη συνεχεια σου κανει και μια δευτερη κληση αλλα εσυ απαντησεις, μολις ολοκληρωσεις την συνομιλια εμφανιζεται πανω στην οθονη διπλα απο το εικονιδιο του σηματος, το κοκκινο συμβολο των αναπ. κλησεων. Οταν ανοιξεις τις "κλησεις" βλεπεις την πρωτη αναπ. κληση που σου εκανε. Μεχρι εδω ολα καλα, αλλα... Οταν ομως ο ιδιος αριθμος σου ξανακανει αναπ. κληση στην οθονη εμφανιζονται 2 αναπ. κλησεις αντι για 1 :blink: :blink: Το δοκιμασα σε 2 κινητα και κανει το ιδιο και στα 2.:wacko: Αρκετα ενοχλητικο... Το εχει παθει και κανεις αλλος?Και αν ναι, υπαρχει λυση? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 sory για ενοχληση παλι.... η διαδικασια για να το λυσω ειναι : απλα πηγαινω εκει και τους λεω το προβλημα? Θα καταλαβουν ή θα περασω απο 40 κυματα μεχρι να διορθωθει οπως και εσυ? Ειναι γνωστο το προβλημα πια σε αυτους ή θα μου λενε για αναβαθμιση λογισμικου και τετοια... Ευχαριστω για αλλη μια φορα για τον χρονο σου!!! Η αντιπροσωπεία έχει ΠΛΕΟΝ ενημερωθεί για το πρόβλημα στη φόρτιση. Την τρίτη φορά που τους το πήγα, απλά μου πέρασαν το πρόγραμμα για την φόρτιση χωρίς να πειράξουν το λογισμικό. Αν πάντως δεν έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού, είναι πολύ πιθανό να σου την περάσουν (όσες φορές το πήγα με ρώτησαν αν έχω κανει backup...). Οπότε κράτησε αρχείο τον κατάλογό σου για καλό & για κακό! ;) Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennis- Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 paidia exo problem...simera agorasa to w800 kai molis to anoigo mou zitaei pin kai afou to grapso kai patiso "ok" meta mou leei "sfalma syxronismou...epikoinoniste me to fore mpla mpla mpla" kai kolaei to kinito ekei...to thema einai oti me pernoun tilefono kanonika...egoomos den boro na kano tipota...einai san na exei kleidosei!!!ti na kano help me!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΡΩΤΩΝ ΑΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ(ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barchman Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Παίδες, γεια χαρά. Καταρχήν, ζητώ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αν έχουν ξαναφερθεί τα παρακάτω - αν και μόλις "πέρασα επί τροχάδην" και τα δύο (τεράστια...) θέματα για το κινητό και ΔΕΝ τα παρατήρησα. Έκδοση: "R1N035". Το...γνωστό πρόβλημα με τη μεταφορά mp3 μέσω "Disc2phone "ΦΥΣΙΚΑ και ισχύει. Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος (χρονοβόρος, δύσχρηστος, "ανόητος" κλπ.) να γίνει η μεταφορά: Συνδέουμε το τηλέφωνο μέσω USB. Ανοίγουμε το "disc2phone". Στην αριστερή στήλη (music source) ανοίγουμε τους φακέλους που περιέχουν τα mp3. Κατόπιν, προσθέτουμε (add) ΜΟΝΟ ΕΝΑ mp3 στη μεσαία στήλη (transfer list). Στη δεξιά στήλη, ανοίγουμε διαδοχικά τους φακέλους "mssemc", "media files" και "audio". Τώρα, κάνουμε τη μεταφορά (transfer). Μόλις ολοκληρωθεί, ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ το κινητό από το καλώδιο USB. Το αρχείο έχει μεταφερθεί... Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ( :shock: ) για τη μεταφορά κάθε ενός από τα υπόλοιπα mp3...Αν επιλέξουμε παραπάνω από ένα mp3, είτε δε θα περάσει κανένα, είτε θα περάσει μόνο το πρώτο από αυτά... Υ.Γ. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση. "Φοβάμαι" τι μπορεί να επιφέρει...:p Παράθεση "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Παίδες, γεια χαρά. Καταρχήν, ζητώ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αν έχουν ξαναφερθεί τα παρακάτω - αν και μόλις "πέρασα επί τροχάδην" και τα δύο (τεράστια...) θέματα για το κινητό και ΔΕΝ τα παρατήρησα. Έκδοση: "R1N035". Το...γνωστό πρόβλημα με τη μεταφορά mp3 μέσω "Disc2phone "ΦΥΣΙΚΑ και ισχύει. Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπος (χρονοβόρος, δύσχρηστος, "ανόητος" κλπ.) να γίνει η μεταφορά: Συνδέουμε το τηλέφωνο μέσω USB. Ανοίγουμε το "disc2phone". Στην αριστερή στήλη (music source) ανοίγουμε τους φακέλους που περιέχουν τα mp3. Κατόπιν, προσθέτουμε (add) ΜΟΝΟ ΕΝΑ mp3 στη μεσαία στήλη (transfer list). Στη δεξιά στήλη, ανοίγουμε διαδοχικά τους φακέλους "mssemc", "media files" και "audio". Τώρα, κάνουμε τη μεταφορά (transfer). Μόλις ολοκληρωθεί, ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ το κινητό από το καλώδιο USB. Το αρχείο έχει μεταφερθεί... Η διαδικασία επαναλαμβάνεται ( :shock: ) για τη μεταφορά κάθε ενός από τα υπόλοιπα mp3...Αν επιλέξουμε παραπάνω από ένα mp3, είτε δε θα περάσει κανένα, είτε θα περάσει μόνο το πρώτο από αυτά... Υ.Γ. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση. "Φοβάμαι" τι μπορεί να επιφέρει...:p ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΥΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΒΑΛΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ.... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts