RAVER Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 εισαι σιγουρος οτι τα παιζει το media player classic ????? εγω που το δοκιμασα δεν γινετε Γινεται εφοσον περασεις codec ηχου.παντως καλως player που υπσοτηριζει σχεδον ολα τα format εικονας/ηχου ειναι αυτός.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Γινεται εφοσον περασεις codec ηχου.παντως καλως player που υπσοτηριζει σχεδον ολα τα format εικονας/ηχου ειναι αυτός.:) οντος ενας απο τους καλυτερους players:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 εισαι σιγουρος οτι τα παιζει το media player classic ????? εγω που το δοκιμασα δεν γινετε Φυσικά και είμαι σίγουρος. Με τον media player classic βλέπω τα βιντεάκια από το κινητό μου. Αν δεν μπορείς να τα δεις θα πρέπει να κατεβάσεις το γνωστό πακέτο με τους codecs. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Φυσικά και είμαι σίγουρος. Με τον media player classic βλέπω τα βιντεάκια από το κινητό μου. Αν δεν μπορείς να τα δεις θα πρέπει να κατεβάσεις το γνωστό πακέτο με τους codecs. μα κι εγω τα βλεπω με τον παραπανω player αλλα προηγουμενως εχω περασει πακετακι με codec ηχου/εικονας(klite codec pack) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αυτό το πακέτο εννοούσα. Και για όσους δεν γνωρίζουν που να το βρουν: http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 ευχαριστω παρα πολυ....:blink: :blink: Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 θελω αν ειναι ευκολο το παιχνιδακι puzzle που εχει εγκατεστημενο απο την αρχη...!:D Θελω να το βαλω στο W810 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 θελω αν ειναι ευκολο το παιχνιδακι puzzle που εχει εγκατεστημενο απο την αρχη...!:D Θελω να το βαλω στο W810 Πως το λενε ακριβως το παιχνιδι :blink: παντως εδω θα βρεις καποια παιχνιδια puzzle.και ισως και αυτο που ψαχνεις ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Πως το λενε ακριβως το παιχνιδι :blink: παντως εδω θα βρεις καποια παιχνιδια puzzle.και ισως και αυτο που ψαχνεις ;) το "Gem Jam" (αν ειναι αυτο που εχω και εγω στο κινητο μου) ειναι πολυ ωραιο... "kodobielos" αν δεν μας θυμισεις τιτλο δεν βλεπω να γινεται κατι.αν και εχω καταλαβει πιο θες δεν μπορω να θυμιθω πως το λενε...μεσα σε μια συλογι 1500 jar games ειναι δυσκολο να βρεθει κατι στην τυχη... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 το "Gem Jam" (αν ειναι αυτο που εχω και εγω στο κινητο μου) ειναι πολυ ωραιο... "kodobielos" αν δεν μας θυμισεις τιτλο δεν βλεπω να γινεται κατι.αν και εχω καταλαβει πιο θες δεν μπορω να θυμιθω πως το λενε...μεσα σε μια συλογι 1500 jar games ειναι δυσκολο να βρεθει κατι στην τυχη... Τι να σου πω δεν θυμαμε...!:( το κινητο το ποτισα Johnie Wallker και δεν δουλευει πια... Παντος ειναι ενα απο τα δυο που ειναι εγκατεστημενα απο την αρχη...!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Το τσεκαρα κι εγω σε w800i ενος φιλου μου,οντως αυτο εινια το παιχνιδι. Gemjam Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 στο w800 ειναι αυτη η εφαρμογη(μπορει και σε αλλα) αυτο που χρειαζετε ειναι να βρεθει καποιος απο εδω μεσα που να μην την εχει διαγραψει...εδω την εχω διαγραψει... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 στο w800 ειναι αυτη η εφαρμογη(μπορει και σε αλλα) αυτο που χρειαζετε ειναι να βρεθει καποιος απο εδω μεσα που να μην την εχει διαγραψει...εδω την εχω διαγραψει... παραπανω την ποσταρα για download ;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 παραπανω την ποσταρα για download ;) :) ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΚΑ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΚΑ! http://myw800.lasyk.net/sub/69/ALL/date/1/W800-Java%20Games-Puzzle-page1.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodobielos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 http://myw800.lasyk.net/sub/69/ALL/date/1/W800-Java%20Games-Puzzle-page1.html Thanx το βρικα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Thanx το βρικα...;) παρακαλω..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 paidia simera m kolise h sim den m dexetai me tipota thn sim to kinito m kai xreiazomai epigontos ta thlefona pou exw mesa uparxei enas kodikos pou mpaineis sto kinito xwris na douleuei h sim parakalw opios ton 3ereis as kanei ena post euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 paidia exo provlima me to kinito stin kamera otanm mpaineis dixnei sinexos san na exeis iperfotismo kai otan patas gia foto trabaei kai emesos se petaei ekso apo tinn kamera stin anamoni:wacko: :confused: Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Βρε 'σεις, έχω χαθεί... ποιο είναι το τελευταίο λογισμικό για το κινητό?? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 paidia exo provlima me to kinito stin kamera otanm mpaineis dixnei sinexos san na exeis iperfotismo kai otan patas gia foto trabaei kai emesos se petaei ekso apo tinn kamera stin anamoni:wacko: :confused: i apantisi einai mia oliki diagrafi kai update.....to idio epathe kai mena.... to teleytaio firmware einai r1bc002 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 den mporo na kano update den ksero giati kai exo to r1bc002:cry: !!!!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 den mporo na kano update den ksero giati kai exo to r1bc002:cry: !!!!!!! Μα νομιζω οτι αυτη ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου :blink: ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 to ksero oti einai auti alla ego den mporona kano anavatmisi kai den ksero giati palia pou eixa ali den ekane anavvatmisi kai afou tou eixa bgalei tin prosopsi kai to eixa kanei xalia ipa na to stilo sto 9volto kai ekei mou ekanan anavatmisi!!!!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 to ksero oti einai auti alla ego den mporona kano anavatmisi kai den ksero giati palia pou eixa ali den ekane anavvatmisi kai afou tou eixa bgalei tin prosopsi kai to eixa kanei xalia ipa na to stilo sto 9volto kai ekei mou ekanan anavatmisi!!!!! isws na xanaperaseis apo to 9volto;:O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts