Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ειδα τα προηγουμενα...το ανοιγω τωρα και λεει φορτιση 96% και το κοιταω μετα απο 5 λεπτα αφου το φορτιζα ανοιχτο και λεει φορτιση... 76%!!! :w00t:

Και μενα μου κανει κατι τετοια "περιεργα" αλλα οχι κατα τη φορτιση αλλα οταν το χρησιμοποιω. Απο τη μια μου λεει οτι ειναι στα 28% και μετα οταν το αφησω φτανει μεχρι και τα 52%:w00t: :w00t: !Ομως απ' οτι μου ειπε ενας φιλος πιο πανω το κανει και σε εκεινον (και καπου εκει μου εφυγε ενα βαρος):O .

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και μενα μου κανει κατι τετοια "περιεργα" αλλα οχι κατα τη φορτιση αλλα οταν το χρησιμοποιω. Απο τη μια μου λεει οτι ειναι στα 28% και μετα οταν το αφησω φτανει μεχρι και τα 52%:w00t: :w00t: !Ομως απ' οτι μου ειπε ενας φιλος παραπανω το κανει και σε εκεινον (και καπου εκει μου εφυγε ενα βαρος):O .

Αυτο που λες εσυ ειναι φυσιολογικο..οταν μιλας..μειωνεται και μετα οταν επανερχετε στο νορμαλ..ανεβενει...

εγω τι να πω που εχει κολησει ..ενω δειχνει οτι φορτιζει... :happy: στο 76%

που το βρήκες;

μίλησα πριν λίγο με το 9 volto και μου είπαν ότι θα έχουν παραλαβή μέχρι το τέλος του έτους

ειναι απο αναβάθμιση εταιρικου πακετου της ΤΙΜ

:)

thanx peri,an kai nomizw oti einai anatomiko to provlima kai oxi tou theme,giati otan pataw to moxlo panw kanei teleios diaforetiko ixo ap oti deksia aristera panw kai katw kai me zori,diladi gia na patisw to panw,o monos tropos einai na xwso to daxtylo katw apo to joystick kai na ton sprwxnw me to nyxi,den paizei na einai fysiologiko etsi?exei kaneis kamia idea poso mporei na parei ayto?giati molis to peira simera,min faw kamia vdomada sto service.

file akrivos to idio provlima mou ekane kai emena molis to agorasa!panw zorizotan na paei,opote tin epomeni mera to piga stin erickson kai se 2 ores itan etoimo

mou eipe oti tou erikse ligo sprei,tipota den itan kai tora peripou 1.5 evdomada pou to exo leitourgei teleia to joystick

Μερικες ερωτησουλες:

α) Το ραδιοφωνο κανει εναν ενοχλητικο ηχο (για λιγο) οταν το ενεργοποιεις, ο οποιος γινεται ακομα πιο ενοχλητικος οταν το κλεινεις (κατι σαν "γρατσουνισματα", επισης για λιγο. Παραπανω ομως απο το ανοιγμα).

Συμβαινει και σε εσας?:blink:

β) Το ΒΤ μου ζηταει "κωδικο ταυτοτητας"(ή κατι τετοιο)οταν συνδεομαι με αλλο κινητο.

Γιατι?Μπορω να το απενεργοποιησω?:confused:

και τελος

γ) Οταν ανοιγω το κινητο αφου ενεργοποιηθει μου βγαζει ενα μηνυμα χαιρετισμου "How are you?"(απο την vodafone το πηρα).

Γινεται να το απενεργοποιησεις?

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη:sorry: αν σας κουρασα:yawn: !

a)

oxi se emena den to kanei

B)

auto simbenei kai se ala nokia filwn mou,prepei na einai gia asfaleia na sou zitaei kwdiko,den einai tipota

g)oxi den ginetai,alla den einai kai tipota pou prepei na anxonese alo kako

Αυτο που λες εσυ ειναι φυσιολογικο..οταν μιλας..μειωνεται και μετα οταν επανερχετε στο νορμαλ..ανεβενει...

εγω τι να πω που εχει κολησει ..ενω δειχνει οτι φορτιζει... :happy: στο 76%

Αφου σε στενοχωρει τοσο (και με το δικιο σου) γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ. στην ericsson να σου πουν τι συμβαινει ή ακομα καλυτερα να πας σε ενα service της ericsson? Στο κατω-κατω εδωσες ενα σορο χρηματα για να αποκτησεις το κινητο!! :mad:

a)

oxi se emena den to kanei

Ο συγκεκριμενος ηχος γινεται αντιληπτος μονο οταν φορας τα ακουστικα.

Απο το ηχειο δεν ακουγεται.:blink:

Update:

Ακυρο, βρηκα τι φταιει (ή τουλαχιστον στο δικο μου).:)

Εχει να κανει με τα themes και τη "συντομευση" που εχω βαλει για το ραδιοφωνο.

Στα "original" themes που ειχε μεσα το κινητο δεν το κανει, αλλα ουτε και σε μερικα που "κατεβασα".

Το κανει μονο σε κανενα-δυο αλλα και σε αυτα μονο οταν ανοιγω το ραδιοφωνο απο τη "συντομευση" του.

Κουφο,ε?:blink:

Το κινητο κανει την πρωτη του φορτιση κλειστο απο τισ 3-4 το μεσημερι...το κοιταω πριν λιγο και μου δειχνει φορτιζει..και οτι φορτιζει την τελευτεα του γραμμουλα.. η αλλες φορες οταν το κοιτω θελει πιο πολυ...μετα απο τοσες ωρες δεν επρεπε να ειχε τελειωσει?μηπως ετσι κανει οταν φορτιζει κλειστο?Δεν εχει ΣΙΜ μεσα.. :cry:

Παιδιά όσον αφορά το πρόβλημα της φόρτισης το οποίο αντιμετωπίζουν (και αντιμετώπιζα) μερικοί κάτοχοι w800ι, διορθώνετε με μια ειδική διόρθωση - αναβάθμιση του προγράμματος που διαχειρίζεται την φόρτιση και γίνετε σε Ericsson Center. ΔΕΝ διορθώνετε με αναβάθμιση FIRMWARE !!! Ούτε αλλαγή συσκευής χρειάζεστε ούτε τίποτα!! Για να ειστε σιγουροι οτι διορθωθηκε το προβλημα σας, οταν το φορτιζεται κλειστο και τελειωσει η φορτιση (το πολυ σε 3 ωρες) δεν θα εμφανιζεται η μπαταρια που δειχνει την φορτιση αλλα ενα μηνυμα που λεει πληρης φορτιση ή μπαταρια πληρης (δεν θυμαμαι καλα)

Φιλικα

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Δυστυχώς ακόμα και μετά το firmware upgrade, μου παρουσιάστηκε το ίδιο αρχικό πρόβλημα.

Θα παρακαλούσα όποιον έχει κάποια ιδέα, να μην ντραπεί να το πει.

Αγοράζω το κινητό, πάω το απόγευμα στο σπιτάκι μου,το ανοίγω και όλο χαρά το μπριζώνω στο pc. Πάω να βάλω ένα mp3 δοκιμαστικό, στο δεύτερο file transfer, ΧΛΑΑΑΤΣ, κόβεται το transfer, πετάει error "cannot do something" κολλάει ο explorer (και ο nautilus, το έπαθα μία σε WIN και μία σε linux) και μετά μην το είδατε το memory stick...

Όπερ σημαίνει: ενώ δεν είχε ξε-mount-αριστεί ή safely remove-υτεί, το volume φαινόταν, κενό, με μηδενικά χαρακτηριστικά, και τα λοιπά στοιχεία ενός ghost disk :P

To κινητό δεν την έβλεπε. Όχι δεν την έβλεπε ακόμα και όταν την έβγαλα, αποσυνέσεα το pc, ανοιγόκλεισα το κινητό, την ξαναέβαλα κλπ κλπ κλπ. Δεν την έβλεπε με τίποτα. Σα να μην έφτανε αυτό, δεν ξεκίναγε, εάν η καρτούλα ήταν μέσα. Σα να προσπαθούσε να τη διαβάσει και λόγω του όποιου corruption κόλλαγε.

Card Reader στο laptop φίλου, καθώς και k750 δεν την έβλεπαν επίσης. Επιλογή format σε οποιαδήποτε από τα παραπάνω (και στο w800) δεν υπήρχε διαθέσιμη, ως εκ τούτου.

Επειδή είχα απογοητευτεί πολύ, φαίνεται είχα καλή πειθώ στην Cosmote και μου το άλλαξαν το memory stick με τη μία. Να΄ναι καλά οι άνθρωποι. Ήρθα σπίτι, αλλά δείλιαζα να μεταφέρω αρχεία. Boot-αρα Windows μετά από 5 μήνες, για να τα κάνω όλα με προγράμματα και drivers της Sony Ericsson να μην νοιώθω τύψεις.

Ανέβασα πολύ δειλά μετά από 2 μέρες 3 mp3 επιτυχώς. Πίστεψα πως είχα σωθεί :D

Πέρασαν 5 μέρες (και σήμερα...), κατάφερα να βάλω το νέο firmware, και λέω εδώ είμαστε: ας μεταφέρω καμιά φωτό επιτέλους, γιατί τις βγάζω και φοβάμαι να το θίξω το άτιμο το memory stick, στοίχειωσαν εκει μέσα.

Και επήλθε το τέλος.. once again...

ΧΛΟΥΥΤΣΣΣΣ πάλι ψόφησε η μεταφορά, κλπ κλπ κλπ

Και τα ίδια παντελάκη μου.. τα ίδια γαμώ το αυγό μου :(

Τι να κάνω;

Κανείς από τους πολυάριθμους φίλους μου με k750 δεν είχε πάθει ποτέ τίποτα σχετικό, και το έχουν ξεσκίσει σε file transfers. Και με explorer και με όλα :(

Το μόνο σχετικό που βρήκα ήταν αυτό :

http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=38926

(το οποίο είναι από ... ελλάδα(; ))

Επειδή θα τα σπάσω όλα καμιά στιγμή (έχε χάρη που λυπάμαι τα ευρώπουλα) πείτε καμιά γνώμη, ω μεγαλοδύναμοι εμπειρογνώμονες συνφορουμίτες.

Σχετικά χρήσιμες λεπτομέρειες:

w800i με sandisk 512MB memory stick

αγορασμένο την Πέμπτη (ή Τετάρτη; ε κάτι τέτοιο) νομίζω από Cosmote Στουρνάρη.

ΥΓ. Ή θα τα σπάσω ή θα βάλω τα κλάμματα....

Να το πας στην αντιπροσωπεια για αλλαγη. Αδικα παιδευεσαι. Το κοβω για ελλατωματικο κομματι.

Ερωτησουλα:

Οταν το κινητο βρισκεται σε κατασταση αναμονης (οταν δηλαδη σβηνει η οθονη και εμφανιζεται το ρολοι) το κινητο ξαναενεργοποιειται με ολα τα αλλα κουμπια εκτος του joystick (του μοχλου κατευθυνσης), ειναι φυσιολογικο αυτο? Το κανει και σε εσας?:blink:

Ευχαριστω.

Ερωτησουλα:

Οταν το κινητο βρισκεται σε κατασταση αναμονης (οταν δηλαδη σβηνει η οθονη και εμφανιζεται το ρολοι) το κινητο ξαναενεργοποιειται με ολα τα αλλα κουμπια εκτος του joystick (του μοχλου κατευθυνσης), ειναι φυσιολογικο αυτο? Το κανει και σε εσας?:blink:

Ευχαριστω.

Ναι φυσιολογικο το κανει και σε εμενα και σε αλλα που ξερω. Dont worry ;)

μολις εκανα την αναβαθμιση μια χαρα κ θελω να ρωτησω κατι, επειδη εχω αρκετες ηχογραφησεις μεσα (περιπου 70) οταν κατεβαινω με το joystick για να δω τις αλλες ηχογραφησεις κολλαει κ γενικως δυσκολευεται να κανει προσπελαση σε ηχογραφησεις , καμια ιδεα??(α για να μην κολλαει τοσο τις εχω περασμενες στην μνημη του τηλεφωνου παρολα αυτα συνεχιζει) ,κατι αλλο ποσο σας κραταει η μπαταρια με μια γερη χρηση???

καλησπερα σε ολους...

σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω τηλεφωνο αλλα οφειλω να ομολογησω οτι το πολυ-σκεφτομαι υστερα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα...

Με λιγα λογια θα ηθελα να ξερω απο παλιους χρηστες, αν το τηλεφωνο ειναι τελικα προβληματικο και αν αξιζει τελικα τα 399 ευρω? το μενου ειναι αργο?

εδω θα απαντησει κανεισ?

ευχαριστω!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

...εχει και φακο και μαλιστα με S.O.S!!:w00t:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!!:w00t:

(και μετα καποιοι λενε οτι το κινητο ειναι "ειδος" πολυτελειας)...το συγκεκριμενο "σωζει" και ζωες :D

...ευγε sony-ericsson :up:

Υ.Γ μηπως βρε παιδια "ψηνει" και...καφε και δεν το εχω ανακαλυψει ακομα :D

εδω θα απαντησει κανεισ?

ευχαριστω!!!

Φιλε μου κατα την γνωμη μου αξιζει και το τελευταιο ευρω το πακετο του W800i :)

Οσο για το μενου που ρωτας ειναι αρκετα γρηγορο ;) Μην το σκεφτεσαι καθολου!!!

Προβληματικο δεν ειναι ισα ισα που για καινουριο κινητο εχει πολυ λιγα bugs τα οποια διορθωνονται απο αναβαθμισεις firmware πολυ απλα.

Χθες πηρα το κινητο και δεν μπορει να φορτισει 100% οσες ωρες και αν το φορτιζω..θα το παω στον γεμανο που το πηρα σημερα..αλλα ξερει κανεις πια ..δικαιωματα εχουμε?δηλαδη?Ποτε απαιτεις να στην αλλαξουν αμεσα στο καταστημα που το πηρες?Η αν φτιαχνεται στο φτιαχνουν εκει και δεν μιλας?Η σου λενε δεν ξερουμε τι εχει και το στελνουν αυτοι στην ΣΕ?

χθες το πηρα και δεν εχω καμια ορεξη να περιμενω να το φτιαξουν

Χθες πηρα το κινητο και δεν μπορει να φορτισει 100% οσες ωρες και αν το φορτιζω..θα το παω στον γεμανο που το πηρα σημερα..αλλα ξερει κανεις πια ..δικαιωματα εχουμε?δηλαδη?Ποτε απαιτεις να στην αλλαξουν αμεσα στο καταστημα που το πηρες?Η αν φτιαχνεται στο φτιαχνουν εκει και δεν μιλας?Η σου λενε δεν ξερουμε τι εχει και το στελνουν αυτοι στην ΣΕ?

χθες το πηρα και δεν εχω καμια ορεξη να περιμενω να το φτιαξουν

Στην προηγουμενη σελιδα γραφω πως λυνετε το προβληματακι αυτο ;)

Δεν ειναι τιποτε σοβαρο...

Στην προηγουμενη σελιδα γραφω πως λυνετε το προβληματακι αυτο ;)

Δεν ειναι τιποτε σοβαρο...

Α ναι το ειδα..αλλα πιο πριν ενας φιλος ειπε οτι το εστειλε στην ΣΕ για μια εβδομαδα και δεν ηξεραν απο που προερχεται το προβλημα..καλα δεν το ξερουν ολοι?

Δηλαδη αν το παω στο γερμανο..δυσκολο να το αλλαξουν?

Α ναι το ειδα..αλλα πιο πριν ενας φιλος ειπε οτι το εστειλε στην ΣΕ για μια εβδομαδα και δεν ηξεραν απο που προερχεται το προβλημα..καλα δεν το ξερουν ολοι?

Δηλαδη αν το παω στο γερμανο..δυσκολο να το αλλαξουν?

Κοιτα αν στο αλλαξουν μαγκια σου. Απλα πρεπει να μπεις στην διαδικασια να τσακωθεις κτλ. Οσο για αυτο που λες για τον φιλο πριν το παω στην ΣΕ επικοινωνισα με pm μαζι του να ξερω πανω κατω τι παιζει. Απλως το παιδι δεν εχει ποσταρει ακομα το ιδιο εχει κανει και αυτος ;) . Ασε που παντα ο πρωτος την.... πληρωνει οταν βγαινει καινουριο προβλημα καθως στο κρατανε και κανουνε πειραματα :D Εγω πηγα και τους ζητησα συγκεκριμενα την διορθωση αυτη, αφου προηγουμενως τους ξεκαθαρισα πως εχω τσεκαρει αλλο φορτιστη,μπαταρια και εχω ηδη κανει update firmware

Το να σου δωσουν καινουρια συσκευη στο κουτι της δεν ειναι και οτι ποιο απλο καθως εαν διαβασεις καλα την εγγυηση της συσκευης γραφει πως πρωτα γινονται προσπαθειες επιδιορθωσης και εαν δεν γινετε τιποτα τοτε σου δινουν αλλη.....επιδιορθωμενη!! Η Vodafone δινει 1 βδομαδα χρονο για αμεση αντικατασταση συσκευης σε περιπτωση που δεν λειτουργει ομως αρχικα σε παραπεμπει στην εκαστοτε αντιπροσωπεια και μεχρι να το καταλαβεις εχει περασει η εβδομαδα και μετα βραστα...

Προβληματικο δεν ειναι ισα ισα που για καινουριο κινητο εχει πολυ λιγα bugs τα οποια διορθωνονται απο αναβαθμισεις firmware πολυ απλα.

thanx my friend!!!

και μια ερωτηση ακομα..

εσυ ποσο καιρο το εχεισ?

• The title was changed to Sony Ericsson W800i