Jump to content

Sony Ericsson W800i

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά,

κάπου έχασα τη μπάλα με αυτά που διάβασα για την κάμερα να εχει εκδόση 8.2 και γενικά κάποιο κώδικα που γράφετε για την διαδικασία.

Όλα αυτά που γράφετε εννοείτε ότι γίνεται μέσω του far manager η με κάποιο άλλο ποιό απλό τρόπο ;(π.χ. το supermode τι είναι και πως πας εκεί,οτάν είναι ανοιχτο το κινητό ή με άλλο τρόπο ; )

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ;

Ευχαριστώ :!: :!:

kai gw na s pw prosfata ta anakalupsa ola auta.....k asxoloumai ka8e mera (allazw oli tin wra drivers gia tin camera) nai basika ola auta ginontai mesa apo to far manager oso gia to supermode einai enas driver p otan anoi3eis tin kamera douleuei opws gnwrizeis k molis patiseis >*<<*<* ginetai pragmatika ru8misimotati i camera me polles extra leitourgies:O

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia ego paino stin kamera plagia to patao alla tpt ti na kano?

Έχεις εγκαταστήσει τον συγκεκριμένο driver στο κινητό;

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

pion driver?

Τον 8.52 supermode

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

pou tha ton bro kai pos tha ton peraso??????

Διευθύνσεις μπορείς να βρεις στο post του nikosts στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1716415#post1716415

και για να τον περάσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις το FAR Manager με το SEFP.

Νίκος Καββαδίας

Καλημέρα (έστω καλησπέρα :)) και χρόνια πολλά σε όλους!

Μόλις σήμερα ανακάλυψα τις σελίδες αυτού του θέματος και είπα να ασχοληθώ με την κάμερα του κινητού μου. Έκανα εγκατάσταση το FAR, άνοιξα από κει μέσα το plugin και μπήκα στο κινητό, κατέβασα και το αρχείο .dat με τους drivers της κάμερας αλλά ...σε ποιόν φάκελο του τηλεφώνου πρέπει να το αντιγράψω το αρχείο αυτό;;

Επίσης, οι αλλαγές του φίλτατου multiPetros

VR_NORMAL_MODE_FR=44;

VR_NIGHT_MODE_FR=28;

γράφονται κατευθείαν στο αρχείο .dat και αν ναι σε ποιά γραμμή;

Sorry για το πλήθος των ερωτήσεων αλλά όπως είπα είμαι πολύ νέος σε αυτό το θέμα με την κάμερα!

Ευχαριστώ για την κατανόηση boys...

Αυτά...

loipon an eisai sigouros oti katebases ton 8,52 supermode driver 8a pas k afou mpeis sto sefp kai sundeseis to kin 8a pas FS/ifs/settings/camera 8a mpeis mesa ston fakelo ustera me tab 8a pas ston disko s 8a breis to arxeio camdriver ekei p exeis apo8ikeusei k me f5 k enter 8a to kaneis epikolisi prin apo auto proteinw na kaneis prin ena copy ton arxiko driver me ton idio tropo (me f5 k ton apo8ikeueis sto skliro s) telos tis allages gia na tis kaneis prepei na anoi3eis to arxeio k na psa3eis na breis p briskontai autes oi 2 grammes ( egw basika dn to exw dokimasei stin 8,52 ver)

Οι αλλαγές που αναφέρω στο βίντεο αφορούν τον οδηγό της μαμάς και όχι τον 8.52 supermode.

Νίκος Καββαδίας

ΑΑΑ! εγώ άλλαξα τον 8.52. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Προς το παρόν δε μου έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα...

Όπως και νά 'χει ευχαριστώ πολύ!

Αυτά...

ΑΑΑ! εγώ άλλαξα τον 8.52. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; Προς το παρόν δε μου έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα...

Όπως και νά 'χει ευχαριστώ πολύ!

Αν το βίντεο που τραβάς βγαίνει κανονικό και με υψηλότερο κιόλας, frame rate τότε δεν υπάρχει εννοείται κανένα πρόβλημα!

Νίκος Καββαδίας

Παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ενώ έχω εγκαταστήσει τον 8.52, (αναφέρεται σωστά στο service mode) δεν μπορώ να μπω σε super mode με τον τρόπο που έχει αναφερθεί, δηλαδή landscape, open camera, >*<<*< :confused:

thanks.molis xthes grafthka sto forum kai molis eida olo ayto ton ogko twn plhroforiwn exasa thn mpala.den hksera apo pou na arxisw.mporei kapoios na voithsei?ti prepei na exw ayth th stigmh sto kinhto mou?(firmware,programmata klp)

kamia foto apo tin 8,52 kai cideo na doume!!!??otan sideetai ti kinito me to usb fortizei emena oxi giati?

Φωτογραφία από την 8.52 δεν χρησιμεύει πουθενά διότι δεν πρόκειται για έναν οδηγό με τροποποιημένες παραμέτρους που υποστιρίζει ότι βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας κατά τον δημιουργό του, αλλά για έναν οδηγό που επιτρέπει στο χρήστη του τηλεφώνου να τροποποιήσει ο ίδιος όλες της παραμέτρους της φωτογράφισης, όπως και σε μια φωτογραφική μηχανή. Κάτι που σημαίνει πως το αποτέλεσμα της φωτογραφίας είναι ξεχωριστό για κάθε ρύθμιση και είναι στο χέρι του χρήστη.

Νίκος Καββαδίας

Φωτογραφία από την 8.52 δεν χρησιμεύει πουθενά διότι δεν πρόκειται για έναν οδηγό με τροποποιημένες παραμέτρους που υποστιρίζει ότι βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας κατά τον δημιουργό του, αλλά για έναν οδηγό που επιτρέπει στο χρήστη του τηλεφώνου να τροποποιήσει ο ίδιος όλες της παραμέτρους της φωτογράφισης, όπως και σε μια φωτογραφική μηχανή. Κάτι που σημαίνει πως το αποτέλεσμα της φωτογραφίας είναι ξεχωριστό για κάθε ρύθμιση και είναι στο χέρι του χρήστη.

σωστοτατος...................!!!!!!!!!!!!:D

thanks.molis xthes grafthka sto forum kai molis eida olo ayto ton ogko twn plhroforiwn exasa thn mpala.den hksera apo pou na arxisw.mporei kapoios na voithsei?ti prepei na exw ayth th stigmh sto kinhto mou?(firmware,programmata klp)

Το ίδιο ζήτησα κι εγω πριν. Ας μας βοηθήσει κάποιος.......

>Undead<

Το ίδιο ζήτησα κι εγω πριν. Ας μας βοηθήσει κάποιος.......

Το καλύτερο link για να ξεκινήστε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Για οτιδήποτε άλλο... εδώ είμαστε.

poso to latreuo to kinitaki.parolo pou pleon tha paro k800, to w800 mamaei.re paidia epesa mesa sto nero tou nipthra olo, ekana 2 sec mexri na to vgalo kai den katalave tipota....epos

Το καλύτερο link για να ξεκινήστε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Για οτιδήποτε άλλο... εδώ είμαστε.

οκ ευχαριστουμε.

Αν παμε εδω http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10245

μπορούμε να κανουμε σωστη αναβάθμιση? (μου φαινεται λιγο διαφορετικη η διαδικασια αποτι περιγραφεται στο πιο πανω foroum που μας δωσατε)

>Undead<

• The title was changed to Sony Ericsson W800i