Jump to content

Δύο ενδιαφέρουσες λειτουργίες φέρνει το Android TV 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο σίγουρο από οτιδήποτε άλλο είναι πως η νέα έκδοση του Android 13 θα φθάσει στους τελικούς αποδέκτες με πολλές νέες δυνατότητες σε όλες τις συσκευές που αποτελούν μέρος του οικοσυστήματος, όχι μόνο σε smartphones και tablets. Τα αυτοκίνητα και οι τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα της Google είναι πιθανό να λάβουν επίσης ένα μεγάλο μερίδιο βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένων κάποιων που ενδέχεται να μειώσουν την υπερβολική κατανάλωση πόρων. 

Με βάση μια νέα αναφορά του Mishaal Rahman του Esper, το Android TV 13 θα περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία αναμονής χαμηλής κατανάλωσης που θα εμποδίσει ορισμένες λειτουργίες να συνεχίσουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο όταν η έξυπνη τηλεόρασή σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Ενώ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αναμονής χαμηλής κατανάλωσης, τα wakelocks είναι απενεργοποιημένα και η πρόσβαση στο δίκτυο είναι αποκλεισμένη. Η λειτουργία θα απενεργοποιηθεί από προεπιλογή μόνο σε περίπτωση που θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ενώ η έξυπνη τηλεόρασή σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα βελτίωση που αναφέρθηκε στην ίδια είδηση είναι πως το Android TV 13 στις έξυπνες τηλεοράσεις θα προσθέσει τη διευρυμένη λειτουργία Picture-in-Picture (PiP). Με το Android 13 TV, τα παράθυρα PiP μπορούν να ρυθμιστούν σε μέγεθος μικρότερο από 1:2,39 ή μεγαλύτερο από 2,39:1. Επίσης, παρά το γεγονός ότι το Android TV δεν υποστηρίζει λειτουργίες πολλαπλών παραθύρων εκτός από το PiP, το Android TV 13 μπορεί στην πραγματικότητα να προσθέσει μια λειτουργία “pseudo-split-screen” με συνδεδεμένα, διευρυμένα παράθυρα PiP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...