cyberbop Δημοσιεύτηκε April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2022 Καλησπέρα σας Εχω σύνδεση ΝΟVA, και ένα παλιο ρουτερ που ειχα συνδεδεμενο (οχι της ΝΟVA) παρουσιασε πρόβλημα. Αγόρασα εχθές το εν λόγο ρουτερ, και θα ήθελα να ρωτησω πως συνδεεται με συνδρομή NOVA, χρειάζεται να έχω τα στοιχεία της συνδρομης μου NOVA (username + password)?? Eυχαριστώ! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Ναι. Αν ξέρεις, μπορείς να τα πάρεις και από το παλιό ρούτερ, αλλιώς μίλα με NovaPoco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 On 16/4/2022 at 2:20 ΜΜ, georgeavl3 said: Ναι. Αν ξέρεις, μπορείς να τα πάρεις και από το παλιό ρούτερ, αλλιώς μίλα με Nova Poco X3 Pro Expand Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Στο μενού των ρυθμίσεων που έχει για τον provider εκτός των στοιχείων χρειάζεται κάποια αλλαγή παραμετροποίηση γιατί έχω την εκτίμηση ότι της λαμβάνει αυτόματα??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2022 Να προσέξεις να βάλεις VPI 8 και VCI 35 και PPPoE. Μόνο αυτά.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts