Jump to content

Πιο οργανωμένοι οι χρήστες στο WhatsApp με την εισαγωγή των Communities


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να μάθουμε την σωστή χρήση των νέων Communities που εισήγαγε το WhatsApp και πρόκειται για μια δυνατότητα ομαδοποίησης παρόμοιων ομάδων συμφερόντων.

Μια “κοινότητα” είναι ουσιαστικά μια συλλογή ομάδων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια κοινότητα προσθέτοντας ομάδες με παρόμοιο θέμα. Οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν στη συνέχεια να διαχειρίζονται τις ομάδες εντός και να στέλνουν μηνύματα σε όλες τις ομάδες ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο οι μεμονωμένες συνομιλίες που σχετίζονται με αυτήν την ομάδα μπορούν να συνεχιστούν, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν ανακοινώσεις που επηρεάζουν όλες τις ομάδες ταυτόχρονα. Οι κοινότητες θα υποστηρίζουν κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Όσον αφορά τη δυνατότητα εντοπισμού, το WhatsApp είπε ότι δεν θα προσθέσει τη δυνατότητα αναζήτησης ή ανακάλυψης νέων κοινοτήτων σε αντίθεση με “άλλες εφαρμογές”. Η εταιρεία θα μειώσει επίσης τη δυνατότητα προώθησης μηνυμάτων από το τρέχον όριο των πέντε σε μία μόνο ομάδα κάθε φορά, σε μια προσπάθεια να μειώσει τη διάδοση παραπληροφόρησης εντός των κοινοτικών ομάδων.

Το WhatsApp θα απαγορεύσει επίσης μεμονωμένα μέλη ή τους διαχειριστές της κοινότητας και θα διαλύσει μια κοινότητα εάν αντιληφθεί παράνομες, βίαιες ή μίσους δραστηριότητες εντός μιας κοινότητας.

Οι ομάδες μπορούν πλέον να έχουν αντιδράσεις emoji για μηνύματα, ώστε τα μέλη να μπορούν να αντιδρούν σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα χωρίς να στέλνουν ξεχωριστά μηνύματα emoji. Οι διαχειριστές θα μπορούν να διαγράφουν μηνύματα σε μια ομάδα, η οποία στη συνέχεια θα αφαιρεθεί από τη συσκευή όλων. Η κοινή χρήση αρχείων αναβαθμίζεται για να υποστηρίζει αρχεία μεγέθους έως 2 GB. Τέλος, η φωνητική κλήση με ένα πάτημα υποστηρίζει πλέον έως και 32 μέλη.

Αυτή την εβδομάδα σε επιλεγμένους χρήστες θα εμφανιστούν κανονικά οι νέες αυτές δυνατότητες!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...