Jump to content

Ανακοινώθηκε το νέο OPPO F21 Pro με οθόνη AMOLED 6,43″ FHD+ 90Hz και Snapdragon 680


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεμάτη είναι η ατζέντα με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Oppo, αλλά η εταιρεία μόλις σήμερα ανέδειξε το νέο της F21 Pro, το τελευταίο smartphone της εταιρείας στη σειρά F, στο Μπαγκλαντές. Το τηλέφωνο διαθέτει AMOLED 6,43 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, τροφοδοτείται από Snapdragon 680 SoC με 8 GB RAM και 5 GB επέκταση εικονικής μνήμης RAM. Υπάρχει μια πίσω κάμερα 64MP μαζί με μια macro-camera 2MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP για λήψεις πορτρέτου. Εκτός από το LED φλας, υπάρχει και άλλη μια λυχνία.

Διαθέτει τον νέο αισθητήρα selfie 32MP IMX709 της Sony. Είναι ένας προσαρμοσμένος μπροστινός αισθητήρας εικόνας RGBW (κόκκινο, μπλε, πράσινο, λευκό) που μπορεί να τραβήξει πιο ευκρινείς και πιο ομοιόμορφα εκτεθειμένες φωτογραφίες και βίντεο, μάλιστα είναι 60% πιο ευαίσθητο στο φως και μειώνει τον θόρυβο κατά 30% σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς αισθητήρες RGB. Αυτός είναι ο ίδιος αισθητήρας που χρησιμοποιείται στο OPPO Reno7 Pro.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η παραλλαγή Sunset Orange του F21 Pro διαθέτει σχέδιο από δέρμα Fibreglass στην πλάτη του που λειτουργεί ως κάλυμμα μπαταρίας “χωρίς πλαίσιο” για να κάνει το τηλέφωνο λεπτό, ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο. Το δέρμα lychee είναι αδιάβροχο και επίσης πολύ ανθεκτικό στη φθορά.

Η παραλλαγή Cosmic Black του F21 Pro χρησιμοποιεί την τεχνολογία OPPO Glow για να κάνει το πίσω κάλυμμα να φαίνεται γυαλιστερό, δίνοντάς του μια ματ αίσθηση στο χέρι που είναι ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα και στους λεκέδες, σύμφωνα με την εταιρεία. Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 4500mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 33W SuperVOOC που μπορεί να φορτίσει έως το 31% σε 15 λεπτά και μέχρι 100% σε 63 λεπτά.

Άρχισαν οι παραγγελίες

Προσωρινά ξέρουμε πως το OPPO F21 Pro διατίθεται στην τιμή των 27.990 Bangladeshi Taka (324 $ / 24.625 Rs.) και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στο Μπαγκλαντές  και θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 18 Απριλίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...