Jump to content

Η Apple ετοιμάζει φορτιστή USB-C διπλής θύρας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Apple δεν φημίζεται για τους υπερσύγχρονους αντάπτορες/φορτιστές της και συχνά επιμένει στην χρήση βασικών φορτιστών για το iPhone με ισχύ έως 5W, ενώ ξαφνικά αφαίρεσε αυτό το βασικό αξεσουάρ από το κουτί νέων μοντέλων. Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί να είναι πρόθυμη να εξερευνήσει περαιτέρω την συγκεκριμένη περιοχή. Το 9to5Mac και το AppleInsider αναφέρουν ότι η Apple δημοσίευσε εν συντομία ένα έγγραφο υποστήριξης για έναν “35W Dual USB-C Port Power Adapter” στον ιστότοπό της. Αν και αυτή η ανάρτηση δεν περιελάμβανε γραφικά στοιχεία ή πολλές λεπτομέρειες, το αξεσουάρ θα υποστηρίζει μάλλον το πρότυπο γρήγορης φόρτισης USB Power Delivery.

Δεν είναι σαφές εάν ο νέος φορτιστής θα χρησιμοποιεί το GaN ή θα προσφέρει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η ισχύς ρεύματος των 35W επιτρέπει να κάνουμε σκέψεις για χρήση σε mobile συσκευές και όχι για Mac. Θα μπορούσατε να φορτίσετε γρήγορα ένα iPhone 13 Pro Max (το οποίο υποστηρίζει έως και 27 W) και παράλληλα να συνδέσετε και ένα Apple Watch ή τα AirPods. Οι φορτιστές πολλαπλών θυρών δεν είναι ακριβώς σπάνιοι στην αγορά τρίτων, αλλά αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό εάν επιμένετε σε μια επίσημη λύση.

Είναι επίσης αβέβαιο για το πότε η Apple μπορεί να κυκλοφορήσει τον προσαρμογέα ρεύματος διπλής θύρας. Λέτε να κάνει την έκπληξη τον Ιούνιο στο WWDC; Ενώ φαινομενικά μπορούμε να θεωρήσουμε πως πρόκειται για μια επικείμενη κυκλοφορία, αυτό το ντεμπούτο θα μπορούσε εξίσου εύκολα να απέχει μήνες, Apple είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις…

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...