Jump to content

Έρχεται τον Σεπτέμβριο το HUAWEI HarmonyOS 3.0


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λόγω κάποιων απρόβλεπτων καταστάσεων, η τρίτη σημαντική έκδοση του λειτουργικού συστήματος Harmony της Huawei που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους άλλαξε και πάλι το χρονοδιάγραμμα επίσημης διάθεσής της.

Ο χρήστης του Weibo, Changan Digital King αναφέρει νέα από τον διαγωνισμό καινοτομίας προγραμματιστών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και μαθαίνουμε ότι η σταθερή κυκλοφορία του Harmony OS 3.0 έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Η έκδοση 2.0 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου είχε ήδη μια βάση εγκατάστασης 100 εκατομμυρίων συσκευών.

Η νέα beta έκδοση αναμένεται τον Μάιο, αν και η Huawei δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Θα δούμε νέα γραφικά στοιχεία στο UI και μια γενικά βελτιωμένη απόδοση, αλλά η νέα έκδοση δεν θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση και την αίσθηση του λειτουργικού συστήματος.

Προσφάτως η Huawei κυκλοφόρησε το ArkUI που βοηθά στη δημιουργία εφαρμογών HarmonyOS χρησιμοποιώντας TypeScript ή JavaScript, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη εφαρμογών για την επόμενη έκδοση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ημερομηνίες αναφέρονται σε μια διάθεση ενημερώσεων για υπάρχουσες συσκευές. Η σειρά Huawei Mate 50 εξακολουθεί να βρίσκεται στον οδικό χάρτη της εταιρείας, ίσως να έρθει τον Ιούλιο. Οι συσκευές Mate 50 θα πρέπει να είναι οι πρώτες που θα τρέχουν το Harmony OS 3.0.

Όσο για το ποιες υπάρχουσες συσκευές θα ενημερωθούν στη νέα έκδοση, θα πρέπει να λάβουμε μια ένδειξη για αυτό καθώς αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες beta versions.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...