Jump to content

Ο Elon Musk δεν θα γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρνητικός έδειχνε να είναι ο Elon Musk με την ιδέα συμμετοχής του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Twitter και τελικά ο CEO της εταιρείας, Parag Agarwal, ανάρτησε στο Twitter την απόφαση του Musk να επιλέξει να μην γίνει μέλος. Αυτό έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Agarwal ανακοίνωσε ότι ο Musk θα διοριστεί στο διοικητικό συμβούλιο. Ο ιδιοκτήτης της Tesla, αγόρασε πρόσφατα ένα μερίδιο 9,2% στο Twitter, καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας. Το μερίδιό του είναι σημαντικά υψηλότερο από τον ιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Jack Dorsey, ο οποίος επί του παρόντος έχει περίπου το 2,5%.

Στο σημείωμά του προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, ο Agarwal είπε ότι το διοικητικό συμβούλιο είχε πολλές συζητήσεις σχετικά με την ένταξη του Elon στο διοικητικό συμβούλιο. “Ήμασταν ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε και ξεκαθαρίσαμε τους κινδύνους. Πιστεύαμε επίσης ότι ο Elon όπως όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πρέπει να ενεργεί προς το συμφέρον της εταιρείας και όλων των μετόχων μας, ήταν η καλύτερη πορεία προς τα εμπρός. Το διοικητικό συμβούλιο του πρόσφερε μια θέση”, είπε ο Agarwal.

Ο CEO του Twitter πρόσθεσε ότι ο διορισμός του Musk στο διοικητικό συμβούλιο ήταν να τεθεί επίσημα σε ισχύ στις 9 Απριλίου, αλλά ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής μοιράστηκε το ίδιο πρωί ότι δεν επιθυμεί να γίνει μέλος του ΔΣ.

“Πιστεύω ότι αυτό είναι για το καλύτερο. Θα εκτιμούμε πάντα τη συμβολή των μετόχων μας είτε είναι στο διοικητικό μας συμβούλιο είτε όχι. Ο Elon είναι ο μεγαλύτερος μέτοχός μας και θα παραμείνουμε ανοιχτοί στη συμβολή του”, δήλωσε ο Agarwal.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...