Jump to content

Στέλεχος της Xiaomi κάνει μια δημοσίευση με το Redmi Note 12


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xωρίς ιδιαίτερους δισταγμούς ο Lu Weibing, πρόεδρος του Xiaomi Group China και γενικός διευθυντής της Redmi, έκανε πριν από λίγες ημέρες μια ανάρτηση στο Weibo με ένα μυστηριώδες νέο τηλέφωνο. Τότε αφέθηκε απλώς να εννοηθεί πως είναι ένα τηλέφωνο Xiaomi και φυσικά καταλάβαμε πως είναι ένα εσωτερικό smartphone. Από τη δημοσίευση, υπήρξαν εικασίες ότι το “Xiaomi Phone” είναι η επερχόμενη σειρά Redmi Note 12. Προς το παρόν, αυτή η σειρά έχει λάβει άδεια πρόσβασης δικτύου και οι αριθμοί μοντέλων είναι 22041216UC και 22041216C.

Από τη λίστα αδειών δικτύου, ξέρουμε ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον δύο μοντέλα στη σειρά Redmi Note 12. Αναμένουμε από την εταιρεία να αποκαλύψει τα Redmi Note 12 και Redmi Note 12 Pro. Προηγουμένως, υπήρξαν ισχυρισμοί  ότι η σειρά Redmi Note 12 θα συνοδεύεται από τον κορυφαίο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8000. Αυτή είναι μια χαμηλότερη έκδοση του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100 και χρησιμοποιεί τη διαδικασία κατασκευής 5nm της TSMC. Έρχεται με τέσσερις μεγάλους πυρήνες Cortex A78 + τέσσερις μικρούς πυρήνες Cortex A55. Η κύρια συχνότητα του μεγάλου πυρήνα είναι 2,75 GHz (η κύρια συχνότητα του Dimensity 8100 είναι 2,85 GHz).

Επιπλέον, η σειρά Redmi Note 12 υιοθετεί μια λύση οθόνης με κεντρική οπή. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν η οθόνη θα είναι OLED ή LCD. Ωστόσο, αναμένουμε ότι αυτό το smartphone θα υποστηρίζει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση 67 W. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αυτό το smartphone μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο.

Τι ειπώθηκε παλαιότερα;

Προηγουμένως, ο Lu Weibing είπε ότι η σειρά Redmi Note θα κυκλοφορεί κάθε έξι μήνες. Το δεύτερο εξάμηνο του περασμένου έτους, η Redmi παρουσίασε τη σειρά Note 11. Έτσι, αναμένουμε ότι αυτή η νέα σειρά Note 12 θα φτάσει στο πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Υπάρχουν επίσης εικασίες ότι η σειρά Note 12 θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει τα SoC Dimensity 1300. Το Dimensity 1300 βασίζεται στη διαδικασία των 6nm της TSMC. Η CPU οκτώ πυρήνων περιέχει 4 Cortex-A78, εκ των οποίων 1 Cortex-A78 είναι ένας υπερ-πυρήνας με κύρια συχνότητα έως και 3,0 GHz και υπάρχουν 4 πυρήνες Cortex A55 με κύρια συχνότητα 2,0 GHz. Η GPU αυτού του επεξεργαστή είναι η ARM Mali-G77 MC9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιομηχανικό σχέδιο της σειράς Note 12 είναι επίσης κορυφαίο και ο χρήστης @Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι η σειρά Redmi Note 12 έχει ένα εξαιρετικά αναγνωρίσιμο βιομηχανικό σχέδιο. Αυτή η συσκευή θα είναι προφανώς μια premium πρόταση και θα διαθέτει πολύ ισχυρή απόδοση καθώς και αξιοπρεπή διάρκεια μπαταρίας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...